1. Meer info multiplayer Splinter Cell: CT

Meer info multiplayer Splinter Cell: CT

Ubisoft heeft nieuwe informatie bekend gemaakt over de multiplayer opties van Splinter Cell: Chaos Theory. Tot nu toe was alleen nog bekend dat er een coöperatieve-mode aanwezig zou zijn in het spel, wat al te zien was op de E3 beurs.

Nu is dan ook bekend geworden dat er ook een versus-mode in zal zitten net als Splinter Cell: Pandora Tomorrow het geval was. Ubisoft Montreal werkt aan de coöperatievenmode terwijl Ubisoft's Annecy studio aan de versus-mode werkt. Drie speelmodes die in de versus-mode speelbaar zullen zijn zijn ‘Scenario’, ‘Disk Hunt’ en ‘Deathmatch. Splinter Cell Choas Theory zal volgend jaar maart in Europa verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

  • Ik heb de online modes van pandora tomorrow nog niet gespeelt maar veel mensen vinden t geweldig dus dat zal dan ook wel. Ik hoop dat ze niet de hele boel kopieeren met alleen nieuwe maps maar ook nieuwe dingen erin doen zoals moves enzo maar dat zal wel.

  • als de graphics er nog gelikter uitzien, de gameplay uitgebreid en verbeterd is en de singleplayermissies lekker lang zijn, staat deze game bovenaan mijn favo-lijstje

  • OW JA, VET

    De multiplayer van pandora tomorrow was echt vet gaaf.

    Zou het nu zo nog spelen, alleen me oude teammaatje speelt nu andere dingen.

    Maar ik kijk zeker uit naar een vervolg op Verus-mode

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren