1. Uitgespeeld over Red Faction: Armageddon

Uitgespeeld over Red Faction: Armageddon

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • speciale manier van staigaires inwerken ?

  het deed toch geen pijn Pascal ? : )  kijkersvraag 1:

  hoe werkt het IGS systeem nou eigenlijk ? heb hierover al wat info gekregen van Debeul maar ik snap het nog niet helemaal.  en wordt de IGS score overgenomen naar de nieuwe versie van insidegamer.nl  kijkervraag 2 :

  gaat marco naar Graspop 2011 ? : )  kijkersvraag 3:

  van waar halen jullie je avatar ?

  bv ik heb lijn avatar van de anime Rainbow.

 • Ja, je kan muziek afspelen op je 3DS. er zit een programma op getiteld 3DS sound. Zat ook al op de DSi, maar maakt niet uit hoor jongens:p

 • Het geluid van Chris klinkt niet echt lekker. Oefen daar ook maar mee. ;)

 • Chris praat iets (veel) harder dan Jelle haha, dat proberen we met de camera te herstellen door Jelle harder te zetten en dan moeten we het nog aanpassen met premiere pro en word het als het ware opgeblazen het geluid. Daar moet in geoefend worden, dat is de goede feeling voelen, maar deze week moet het goed zijn.  Peter deed het goed, maar ook af en toe minder. Vooral na de ervaring van vandaag met het geluid weet ik al hoe ik het ga oplossen deze week.  Excuses, maar geluid is en blijft niet makkelijk!


 • Leuk, weer een nieuwe uitgespeeld :)  Ik had nog een kijkersvraag:

  Hebben jullie bij het THQ event nog iets gehoord van de nieuwe warhammer action game Space Marine of de warhammer MMO? Het is opvallend stil rond deze titels..

 • Nieuwe kijkersvraag:

  Kan iemand mij vertellen wat het probleem is van Wangermez? De enige woordenschat die hij kent is: Leuk, Meh, en sony is kut  Ik bedoel, je hebt mensen die Achievment geil zijn, je hebt Trophy hoeren, maar het bovenste bericht (Wat mijn eerdere gedachten dus al bevestigd) heb je ook mensen die IGS-geil zijn.  Dude: Kap eens met onzinnig commentaar. Typ eens iets meer woorden dan: Meh. Ik heb je zelfs vandaag dit zien schrijven: "k"  Waarschijnlijk worden IGS alleen gegeven aan interessent en goed commentaar, waar jij blijkbaar niet aan meewerkt. Je wil alleen maar 1ste zijn door 24/7 je F5 knop in te drukken en dan een zo kort mogelijk antwoord te geven zonder dat iemand je voor is. En ik ben niet de enige die zich eraan stoort. Dus stop aub met het vervuilen van de nieuwtjes. Kom op, je bent 19, dan hoor je toch redelijk volwassen te zijn

 • Hoi IG redactie,  1Maart staat de release van Rift Planes of Telara voor de deur. Nu is mijn vraag wat is jullie mening over deze MMORPG ik heb de beta een aantal weekjes gespeeld en heb toch het gevoel dat er weinig mmo's zijn die wow kunnen toppen. Niet zozeer omdat wow zo goed is maar puur omdat ze bijna allemaal hetzelfde doen. Ja er zitten wel wat nieuwe features in maar wordt het niet tijd dat iemand eens wat innovatie in de MMO's gooit wow is ook alweer 6jaar oud en is voor velen nieuwe spelen nog steeds een soort standaard.  (sorry voor de lange vraag/uitleg je mag hem ook gewoon samen vatten of opsplitsen in 2-3 vragen:P)


 • @it_is_i  punt 1) …heb je ook mijnsen die > dat moet volgens mij "mensen" zijn  punt 2) sony is kut heb ik nooit maar dan ook nooit gezegd!  , dus leg me geen woorden in de mond die ik niet gezegd heb.k heb ik geschreven omdat ik de volledige aflevering wou uitkijken en dan pas commentaar geven.  punt 3) volwassen en meerderjarig zijn is niet hetzelfde. kijk maar naar Jelle, die is al eind de dertig en mentaal nog een kind : )


 • Vraag;  Is het misschien een idee om de volgende uitgespeeld over Battlefield Bad Company Vietnam en/of Red Dead Redemption Undead Nightmare te houden ? Aangezien er geen recensies over zijn gesplaatst tenzij ik ze heb misgelopen.

 • Vraag: wanneer komt Phillip een keer langs in Uitgespeeld?

 • Bedankt voor het beantwoorden van de vraag !  Nieuwe kijkersvraag: Mijn laatst gekochte game was fifa 11 ik wil dit jaar nog 5 spellen kopen onder andere heb ik er al 2 namelijk Mortal kombat en Fifa 12.  Hebben jullie nog 3 games die ik zou kunnen kopen onder de genre :

  vecht , avontuur ik hou van spellen zoals God of war en Metal gear solid , shadow of the colossus .  (sorry voor de lange vraag)

 • leuke uitgespeeld jonges!!!

 • Wow het geluid is wel experimenteel deze aflevering. Castlevania: Lords of Shadow ga ik een van deze dagen binnen krijgen normaal, vind het wel leuk dit rustige begin, al zijn er toch dikke games die uitkwamen zoals LBP 2.

 • Lijkt me wel een vette game: armageddon, nadeel is waarschijnlijk dat ik toch meer aandacht aan homefront ga besteden en tegen de tijd de dat deze game uitkomt ik daar nog volop mee bezig ben! :P

 • Prima Uitgespeeld, alleen de game die is besproken wat minder. Ik snap niet waarom nu opeens zo'n andere weg in wordt geslagen. Red Faction bezat nog genoeg ruimte tot verbetering, waaronder de personages en het verhaal, beide zullen in Armageddon niet worden aangepakt. Dit vind ik zelf best raar.  Vraag: Wanneer komt er weer een geschreven artikel van The Witcher 2? : )

 • Kijkersvraag:  Gaan jullie ook ooit gameplay op de site zetten van bijvoorbeeld goede potjes van Black ops of een gameplay van een party van jullie redactie in free-for-all. zal wel leuk zijn om te kijken wie er bij jullie faalt :)

 • @debeul  Het geluid was deze aflevering inderdaad even proberen, het geluid was te zacht bij de opname dus is het verhard, het was of dit, of niks horen :) .

 • Hey jongens heb een vraagje. Ik wil pes 11 en mijn broer fifa 11 bij amazon.co.uk kopen. Omdat dit de uk versie betreft vroeg ik me 2 dingen af.

  1. Heeft deze versie compatibiliteitsproblemen icm patches, updates of dlc?

  2. Komt er überhaupt DLC waar ik rekening mee moet houden.  Bedankt en keep up the good work


 • het kingdom hearts universum is maar confusing zeg :S

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren