1. Reserveringen van Games

Reserveringen van Games

Iedereen (99%) die dit leest en besmet is met het nu al befaamde GTA 4 virus, heeft een reservering moeten doen bij zijn of haar lokale gamesleverancier. De meeste via internet, en her en der op straat zelf.

Ook ik heb vijf weken geleden bij Bol.com een reservering gedaan, netjes betaald en gehoopt op een goodie. Maar dat laatste is er nooit van gekomen. Ik kreeg zoals ik al de laatste twee weken vermoedde, vanmorgen een email van Bol.com dat mijn reservering helaas niet op de release datum kon worden bezorgd. Dat vanwege een grote vraag naar GTA 4. Ik maak me daar niet echt heel druk om. Ik wacht al 3 jaar op dit spel, dus die paar dagen kunnen er ook wel bij.

Maar wat ik niet snap, is dat ze bij elke grote release, altijd van datgene tekort hebben. Ze weten toch dat GTA 4 de grootste game release is sinds ''The Boston Tea Party''. Doen ze dit expres? hopen ze dan dat je wat anders gaat kopen om de honger te stillen. Of maken ze werkelijk te weinig schijfjes voor de release? Who Knows!

Maar toch is het vreemd, je reserveerd een spel, dat nog niet uit is, voor de release datum.

Stel je reserveerd een hotelkamer, en wel 6 maanden van te voren, en het wordt goedgekeurd.

En één dag voordat je op vakantie gaat belt het hotel, en zegt dat de kamer niet beschikbaar is, vanwege top drukte.

Mischien een domme vergelijking, maar ik vond het wel leuk.

Nog een paar dagen en ik kan genieten van GTA 4.

Maar noem het geen reservering, en vraag er geen geld voor als het woord reserveren geen betekenis heeft. Want de volgende keer kan ik net zo goed een week wachten en het dan pas elders kopen. Want reservering betekend in mijn optiek nog altijd dat zij iets voor mij apart houden op de afgesproken datum, waar een betaling van het gehele aankoop bedrag moet worden overgemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur