1. TO Log: !@*#$#&^*@!

TO Log: !@*#$#&^*@!

Ik zit hier achter men PC letterlijk gek te worden. Gek wordt ik van internet, het gedoe erom heen. Waarom, waarom is het toch allemaal zo ingewikkeld en waarom werkt het gewoon niet!!

Pas geleden was er een update van COD4, 1.30 genaamd. Nu heb ik deze gedownload en daarna kon ik gewoon niet meer online! hele tijd kreeg ik als ik op Find game klikte: Downloading game settings. En dan deedtie niks meer. Nu heb ik eindelijk GTA IV, ik klik op multiplayer, vraagtie men gegevens van PSN. Ik klik gewoon snel op aanmelden. Vervolgens zegtie: Cannot access game provider. Please try again later.

Dat is toch gewoon om gek van te worden! Waarom werkt hij nou niet!! Ik ga naar stats en kies network. Zegtie dat ik eerst ingelogt moet zijn op het PSN!! *Ik wou gewoon bijna de controller door het raam flikkeren van ergenis*

Ik sluit de game af en ik zie toch echt overduidelijk dat ik wel ben ingelogd op het PSN.

Ik wil dus deze ergenis op het IG forum plaatsen, wat blijkt, laad hij het IG forum niet!! AAAARGH!! Ik kan wel janken! Gek wordt ik van het internet. Waarom is het toch allemaal zo lastig en ingewikkeld en werkt het niet naar behoren!!!!!

Vandaar dus ook deze weblog, omdat het forum het niet doet plaats ik het maar zo :(

Dit artikel delen

Over de auteur

MonkeySleeve | As a finale touch, God created the Dutch |