1. Oss loopt niet warm voor GTA 4

Oss loopt niet warm voor GTA 4

Zonder reservering ging ik gister eens naar ons mooie metropool toe. Ik had me al ingesteld dat ik GTA nergens meer kon krijgen dus had geen geld gepinned. Mijn eerste stop was bij de Bart Smit waar ze niet aan reseveringen deden tot op de release dag dus daar had ik al een stuk of 10 van die dingen zien liggen. Ik voor de zekerheid alvast eentje apart leggen voor het geval de rest ze niet goedkoper had of niet meer aanwezig waren.

Volgende stop was Free Record Shop waar alles gereseveerd was en ik best jammer vond aangezien ik een VIG kaart had. Maarja wat zeur ik kon hem halen bij de bart smit?! Ik ging even langs bij de Eplaza waar een aantal limited editions niet gereserveerd waren!? Daar had ik er ook maar eentje van gereserveerd want een limited edition is zoveel cooler. Uiteindelijk naar de intertoys waar net het laatste niet gereserveerde exemplaar verkocht werd. Oftewel is hier wel sprake van fikse reserveringen maar het was toch vrij makkelijk voor mij om een van beide versies te scoren.

Uiteindelijk heb ik 100 euro gepinned en toch maar voor dat kéké kluisjes gegaan. Ga nou konginnendag vieren en vanavond GTA 4 spelen. Latertje!

Dit artikel delen

Over de auteur