1. Not another gta 4 log!

Not another gta 4 log!

Het internet staat in brand, tenminste als je googled naar gta 4 pc. De threads waarbij menig pc gamer moord en brand schreeuwt omdat de game nog niet op de pc is aangekondigd zijn niet van de lucht. En ik kan het me eigenlijk goed voorstellen, ook ik voel me gefrustreerd dat ik em nog niet kan spelen. Maar aan de andere kant, ik wacht nog wel even. Logisch redenerend zal het spel over een maand ofzo aangekondigd worden op de pc, waarna het rond de kerst zal verschijnen. En daar heb ik wel vrede mee, beter even wachten op een goede port dan meteen een kutte port (scarface en the godfather, brrrr...).

Maar wat ik nou wil zeggen? Niks eigenlijk, gewoon even wat geinige linkjes die laat zien hoe de internet community zich gedraagt:

Link 1: Hoe de bezoekers van een bekend gta forum zich verlagen tot welles nietus discussie die op sommige moment echt nergens over gaat.

Link 2: Hoe gta fans een rockstar fan profiel plat gaan spammen met hun hartverscheurende (gramatica ontbrekende...) vragen om een pc versie

Link 3: HAHAHA

Link 4: Google hits (ik heb hier zelf aan meegewerkt, dat dan weer wel)

Link 5: Maar een ding is belangrijker!

Kortom, ik hou van het internet. Nergens anders kom je zulke heerlijke doelloze dingen tegen :D

Om dit alles af te sluiten:

Forum bezoeker 1: "i hope rockstar is preparing a nice surprise for me"

Forum bezoeker 2: "it would be a surprise if rockstar would NOT release gta 4 for the pc"

Een waarheid als een koe.

Dit artikel delen

Over de auteur