1. GTA4 - Van Blijdschap naar verdriet

GTA4 - Van Blijdschap naar verdriet

Afgelopen dinsdag was het dan zover. GTA4 zou klaar liggen in de winkel.

Die ochtend ging ik vol enthousiasme naar de Free Record Shop en idd, hij lag daar mooi op me te wachten. Eenmaal thuisgekomen heb ik het spel natuurlijk direct in mijn Xbox360 gestopt en ben begonnen met te spelen. Het leek allemaal vlekkeloos te verlopen en alles zag er perfect uit.

Tegen het eind van de middag kreeg ik de eerste verassing....een error.

"Disc Unreadable" Please clean your disc"

Goed, ik de disc geschoongemaakt en er opnieuw in gestopt en vervolgens kon ik vrolijk verder spelen.

De volgende dag kreeg ik nog zo'n 2 á 3 keer dezelfe melding, maar voor alsnog maakte ik mij geen zorgen. Donderdag begon de ellende. Toen ik aan een bepaalde missie was begonnen en de cutscene had bekeken en naar het doelwit ging, kwam WEER de error. Elke keer als ik de cutscene opnieuw bekeken had en naar de groep gangsters was gegaan die ik moest afknallen, kreeg ik de error. De ene keer wat sneller als de andere keer.

Op dit moment is het zelf zo erg dat ik, nadat ik de intro van de GTA game heb bekeken, het spel tijdens het laadscherm vast loopt en niet verder wil gaan. Nu heb ik natuurlijk op internet gekeken of meer mensen hier last van hebben en dit was inderdaad het geval.

Anyways, misschien is dit weer mijn bad luck, maar vandaag zal er weinig meer van spelen komen ben ik bang. Ik hoop dat iedereen hier verder geen problemen heeft gehad.

Dit artikel delen

Over de auteur