1. 343 Industries belooft maandelijkse updates over Halo Infinite

343 Industries belooft maandelijkse updates over Halo Infinite

De eerste update verschijnt later deze week

Ontwikkelaar 343 Industries is van plan om tot release elke maand een update te geven over de ontwikkeling van Halo Infinite.

Dat laat 343 Industries-werknemer Brian 'ske7ch343' Jarrard weten op Reddit. Hij meldt dat fans maandelijkse, goed gevulde updates over de game kunnen verwachten en dat een nieuwe update al ergens deze week volgt.

'We willen op zijn minst maandelijkse updates van hoog niveau uitbrengen", zo vertelt Jarrard. "De volgende 'Inside Infinite' komt deze week uit." In de update die later deze week moet verschijnen, gaan ontwikkelaars die aan de sandbox van de game werken meer over hun visie voor de game vertellen. Wel nuanceert Jarrard dit: de komende update bevat geen grote nieuwe screenshots of een precieze releasedatum voor de game. "De volledige marketingmachine gaat later dit jaar van start."

Eind vorig jaar werd aangekondigd dat Halo Infinite in de herfst van dit jaar moet verschijnen. De game zou in eerste instantie op de lancering van de Xbox Series X en Series S uitkomen, maar werd uitgesteld. De multiplayer van de game komt als free-to-play modus uit. Wel kunnen mensen die het spel kopen op exclusieve customisatie in de multiplayer rekenen. De multiplayermaps moeten daarnaast erg uitgebreid worden en zelfs een dag- en nachtcyclus krijgen.

Halo Infinite

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren