1. Concept art van Halo infinite gedeeld

Concept art van Halo infinite gedeeld

Master Chief op een missie

343 Industries heeft nieuwe concept art van Halo infinite gedeeld. Deze afbeeldingen zijn gepubliceerd in een blog postvan de ontwikkelaar, genaamd Happy Halodays.

Halo Infinite wordt beschouwd als een lanceringsgame voor de Xbox Series X en verschijnt rond dus rond de kerst van 2020, dit werd tijdens de E3 van 2018 onthuld. De vrijgegeven concept art geeft spelers alvast een kijkje in de wereld van Halo Infinite en daarmee de toekomst van de franchise.

In de eerste afbeelding is Master Chief te zien, die onderweg is naar de hologram bekend van de E3-trailer. In de video komt er een stem uit de hologram, deze stem vertelt dat Master Chief dat hij speciaal is en daarom is uitgekozen.

Halo Infinite

De tweede afbeelding toont de gebroken Halo-cirkel die ook te zien was in de trailer.

Halo Infinite

De blog post van 343 Industries wordt afgesloten met een nawoord van Bonnie Ross, studiohoofd van de ontwikkelaar.

"We willen onze community van harte bedanken voor alle steun en betrokkenheid dit jaar. Jullie passie, energie en feedback helpt met realiseren hoe belangrijk de franchise en het Halo-universum is voor ons. Het geeft ons extra kracht in alles wat we doen", aldus Ross.

Eerder vertelde 343 Industries-hoofd Kiki Wolfkill datHalo Infinite wordt gezien als het begin van de volgende generatie Halo-games. Daarnaast werd duidelijk dat de infrastructuur van het spel opnieuw ingericht wordt, om zo ontwikkelaars meer vrijheid te bieden.

Hieronder kan je de E3-trailer nogmaals bekijken.

Haloinfinitewordt beschouwd als een lanceringsgame voor de Xbox Series Xenwordt rond de kerst van 2020 verwacht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren