1. 343 zoekt medewerkers met vr-ervaring voor Halo

343 zoekt medewerkers met vr-ervaring voor Halo

Speel misschien wel Master Chief

Op de Linkedin-pagina van 343 wordt voor de Halo-franchise iemand gezocht met ervaring in vr. De vacature verwijst naar een creative director.

In de vacature staat: "343 Industries zoekt naar een creative director om mee te helpen aan een nieuwe vr ervaring in Halo. Halo is bekend door zijn epische sci-fi werelden, transmedia-verhaalvertelling en zijn heroïsche gameplay – vr heeft de potentie om een nieuwe meeslepende ervaring te bieden in ons universum."

Verdere eisen die de studio stelt is dat de medewerker ervaring heeft in het vinden van een balans tussen een verhaallijn en game mechanics en iemand met minstens zeven jaar aan ervaring als creative director, lead designer of art director. Jammer genoeg is solliciteren op de vacature niet meer mogelijk; die is al gesloten.

Het moge duidelijk zijn dat er 'iets' wordt gedaan met vr binnen het Halo-universum. Of dit een nieuw spel wordt of een remaster is nog niet duidelijk. Het is eventueel mogelijk dat deze vr game voor de Oculus Rift wordt gemaakt, aangezien deze vr-bril compatibel is met de Xbox One.

343 is in 2007 opgericht, toen het zich afsplitste van Microsoft Studios en Bungie. De eerste Halo-game door het bedrijf is Combat Evolved Anniversary en de laatste Halo 5: Guardians.

Onze redacteur Lars Cornelis schreef over Halo 5 het volgende "343 Industries toont met Halo 5 aan dat het durft te vernieuwen. Vooral in Arena is goed zichtbaar hoeveel sneller en preciezer Halo 5 speelt, terwijl de campaign en Warzone de grootschaligheid van de serie tentoonstellen. Ondertussen voelt Halo dankzij de drie-eenheid van schieten, slaan en granaten gooien nog altijd net zo vertrouwd als de afgelopen vijftien jaar." Misschien dat we ook van die drie-eenheid van schieten, slaan en granaten mogen genieten in vr.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Zou Microsoft met een VR bril komen? Buiten de hololens dan.
  • @Robskeee

    Laat ze alle VR links laten liggen aub ze hebben al moeite om voor de Xbox one een goede line up te creëren .
  • @kaassouflee30 Ja ik geef ook echt helemaal niks om VR. Heb nog een PSVR in de kast liggen die ik nog steeds moet verkopen.
  • Laat het alsjeblieft een spinoff zijn, en niet Halo 6. Geen zin dat een gebrekkige VR ervaring het halve spel verziekt.
  • doe maar eventjes niet 343 Industries.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren