1. Ik kan beter gamen wanneer ik in gedachte ben!

Ik kan beter gamen wanneer ik in gedachte ben!

Ik geef toe dat ik niet een top gamer ben, mijn intentie is ook niet om te winnen, maar ik doe het gewoon voor mijn plezier, maar wat ik nu toch eens mee heb gemaakt! Zo ben ik er achter gekomen dat als ik in gedachte ben ik beter kan gamen, dan dat ik me echt focus op het spel. Ik heb echter geen idee of andere mensen dit ook hebben, ik vind het echter wel handig.

Zo was ik vanmiddag Dirt aan het spelen en ik was lekker in gedachte en alles ging goed, totdat ik uit mijn gedachte raakte en ik botste een paar keer en ik kon naar mijn overwinning gaan fluiten. Toch best wel geinig vind ik zelf.

Ik zag vanmiddag op Eurosport een reclame voor een game evenement dat te zien was op Eurosport 2. Nee, het was niet het WK Wii Sports, maar gewoon echte spellen (oef hier kom ik mee in de problemen), in ieder geval kon ik het niet zien, want wij hebben geen Eurosport 2, maar mijn gedachte erbij was in ieder geval leuk.

Ik ben ziek, wel vreemd al na drie uur GTA te hebben gespeeld, werd ik ziek. Zou GTA dan zo goed zijn dat ik er gewoon ziek van werd, of zit er meer achter? Er waren overigens nog genoeg exemplaren over, wel jammer dat je hem niet overal mee krijgt omdat je geen 18 bent...

Maar goed ik ga nog maar eventjes wat doelloos achter mijn computer zitten, misschien nog een film kijken en dan nog wat uitkijken naar de volgende aflevering van LOST, doei!

Dit artikel delen

Over de auteur