1. Counter-Strike: Source komt volgende week uit!

Counter-Strike: Source komt volgende week uit!

Counter-Strike: Source, de multiplayer van Half-Life 2 zal volgende week beschikbaar worden via Steam. Vanaf volgende week zal het namelijk mogelijk zijn om Half-Life 2 via Steam te kopen, en terwijl het spel zelf nog niet beschikbaar zal zijn krijg je wel vast toegang tot de hele versie van Counter-Strike: Source.

Om Counter-Strike: Source dus volgende week te kunnen spelen zal je het spel via Steam moeten bestellen aangezien er nog geen winkel versie van Half-Life 2 is. Wanneer Half-Life 2 wel in de winkel uitkomt zullen er twee versies beschikbaar zijn. De gewone 6 CD versie met Half-Life 2 en Counter-Strike: Source, en de eerder gemelde Limited Edition DVD versie met vele extra’s zoals Half-Life 1: Source. De gewone versie zal in drie soorten dozen verschijnen, elk van deze zal een ander personage op de voorkant hebben.

Via Steam zullen er echter drie pakketen beschikbaar worden gesteld. Het eerste pakket is het bronzen pakket, deze zal net zoals de gewone winkel versie bestaan uit Half-Life 2 en Counter-Strike: Source. Het zilveren pakket zal hetzelfde zijn maar stellen je ook instaat om Half-Life 1: Source en Day of Defeat: Source te downloaden wanneer deze uitkomen. Ten slotte zal er een goud pakket verschijnen wat voor de echte fans is samengesteld. Kopers van dit pakket zullen alle spellen uit het zilveren pakket krijgen plus een heleboel extra spullen zoals een Half-Life 2 handboek, pet, posters, CD en dergelijke. Ook maak je bij dit pakket kans op een bezoek aan het Valve kantoor, één op de 5000 kopers zal deze kans krijgen. Overigens zal je bij het kopen van het gouden of zilveren pakket ook toegang krijgen tot alle andere Steam games zoals Half-Life en Counter-Strike: Condition Zero. Wat de prijzen van de pakketen zijn is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • zo gold wel willen kopen, zal waarschijnlijk wel heel erg duur zijn :(

 • Ik ga denk ik voor zilver, ik wil wel ff Half-Life 1: Source en Day of Defeat: Source proberen. Ben verbaast dat ze ook alle andere spellen daarbij geven, vooral om Condition Zero, die kost nog gewoon 30 euro in de winkel. Vraag me af wat die silveren gaat kosten.  Ze moeten gewoon elke game los verkopen voor bepaalde prijs, nu betaal ik ook voor die Condition Zero terwijl ik die al in huis heb.

 • Jee, snel downloadenen dan CS spelen. yay!

 • ik koop gewoon brons ik moet niet meer hebbe :)

 • ja ik ga misschien voor brons..als die geen €60 is

 • Ik wacht tot de limited Edition (als ik hem koop)

 • Zilveren pakket lijkt me wel wat maar het is allemaal zo vna als je Zilver koopt dan krijg je dat erbij en toegang tot downloaden van Day of defeat: Source maarre wanneer komt die uit….  Daar ga ik geen jaar op wachten en geld extra uitgeven.

 • Eerst download ik hem, als hij goed draait op mijn PC koop ik de limited edition.

 • Het klinkt wel leuk dat CS:S volgende week uitkomt, maar dat betekent ook dat de BETA TEST waarschijnlijk wordt opgeheven.  Ik vind het ook vreemd dat CZ:S gewoon gratis wordt meegeleverd met Half-life 2 als tie uikomt,

  Terwijl wij CZ eigenaars wel hebben moeten dokken voor de orginele versie ,

  Als je mij vraagt zal het beter zijn als VALVE CZ:S ook gratis als een versie upgrade (van 1.2 naar 1.3) via steam uitbrengt voor alle Condition Zero eigenaren


 • Wlke versie kun je eigenlijk downloaden? De winkel versie?

 • Via Steam download je uiteraard altijd de meest up to date versie.  Het is nog niet zeker of CZ:S gratis word, alleen dat hij gemaakt word. Alles wat CZ was was een grafische update en wat gameplay veranderingen, deze gameplay veranderingen zitten echter ook in CS:S en grafisch is het spel al helemaal verbeterd. Dus was CZ:S voor nieuws gaat bieden vraag ik me af.  CS:S had wel meer interactie met de omgeving kunnen hebben. De physcis engine heeft bijna geen effect op de gameplay.


 • Counterstrike is Half Life 2 Multiplayer:S

 • op http://www.csnation.net staat dat ATI HL2 voucher eigenaars het bronzen pakket krijgen, half-life 2 en CS:S dus

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren