1. Uitgespeeld over the Darkness II

Uitgespeeld over the Darkness II

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • eindelijk. man ik kijk zo uit naar deze game.  @kris

  tijdens het nieuws mag je gerust eens pauzeren om adem te halen horen. : )  kijkersvraag1) :  De 3ds is dus niet regio vrij. Maar ik zou graag een aantal DS games willen kopen via amazon.uk maar zal ik deze games dan nog kunnen spelen op de 3DS die ik gepreorderd heb ( de 3DS niet regio vrij zijnde) ?  kijkersvraag 2)

  als gamer.nl en insidegamer.nl zoveel in elkaar overlopen ( redactieleden, nu nieuwsfeiten) waarom dan niet 1 site maken ?

  welke argumenten hebben jullie TEGEN een fussie ?  kijkersvraag 3)

  Wat was/is er aan de hand met de site vandaag ?? om de paar minuten kreeg je een 503 of 504 foutcode! deze versie van ig is nu echt wel op sterven na dood!  the darkness is echt DE game waarvan ik stil werd na het einde, ik barste juist niet in tranen uit, ik was ZO geraakt door deze game en zijn personages dat ik ook echt hoop dat ze deze game niet verneuken.


 • @Wangermez  Hij praat zo snel dat zijn mond zijn stem niet kan bijhouden ;)

 • leuke uitgespeeld jongens!  Ben wel blij met de aankondiging van The Darkness 2. vond deel 1 echt wel een vette game met een echt goed verhaal.

 • Out of the blue worden er plots weer potentiële topgames aangekondigd, nu weer The Darkness 2. Aargh vrolijke generische popdeuntjes, mijn oren. Andere studios die aan een gekende franchise werken is toch een beetje jammer, levert vaak ook mindere eindresultaten af. The Darkness heb ik vreemd genoeg niet gespeeld, sprak me niet echt aan destijds.  Geluid en opname beelden zijn in orde deze keer. Dat boekje van Gamer.nl ga ik ook eens oppikken. De redactie van IG gaat zwaar overwerkt worden als de 3DS op de markt komt.

 • weer een mooie aflevering jongens.

 • Chris, toch word je telkens stukken beter in het presenteren *Thumbs up!* Echter toch een paar kleine tips: rustiger praten (er mag best iets van speling tussen elk nieuwsbericht zitten), blijf gecontroleerd adem halen, ontspan en vooral; handen uit de zak!!! ;)  ontopic:

  The Darkness is mijn aankondiging van het jaar. Mensen die de game nooit gespeeld hebben, haal hem alsjeblieft uit de budgetbak! De game is het nog steeds waard om gespeeld te worden.

 • Pfff die martelscene uit The Darkness 1, die was echt bruut :O

  Helemaal met Youri eens, een heerlijke game!

 • en youri is er weer :D

  Haha die clip van littlebigplanet is best gaaf :P

  Leuke uitgespeeld weer :)

 • the darkness was ckr geniaal !. de powers waren ook echt sweet . b.v die power dat jackie zich zelf in het hoofd van de darkness verplaatste zo dat je hem over de grond kon besturen vond ik echt gruwelijk gedaan.ook kleine dingen zoals dat je het hart van je vijanden moest opvreten om je krachten te vergroten was cool! ….. plus het zag er ook nog eens wreed uit! .:)  wel jammer dat het niet weer door starbreeze woord ontwikkelt btw.

 • Dankje voor het antwoorden van mijn vraag en het compliment over mijn naam;)  Mijn nieuwe kijkersvraag:  Klopt het dat de Ninterndo Wii meer geliefd is bij de vrouwen dan dat een ps3 bij vrouwen geliefd is?


 • komt er nog een recensie van Battlefield: Vietnam?

 • Vraag: wordt Chris de nieuwe presentator van Uitgespeeld of was het tijdelijk? Chris doet het niet slecht hoor, maar Youri is gewoon een baas :)

 • Kijkersvraag: Worden er op de redactie veel (en voor langere tijd) MMO's gespeeld, Jelle en zijn WoW-obsessie buiten beschouwing gelaten? Ik kan me voorstellen dat je als gamesjournalist niet altijd de tijd/zin hebt om zoveel tijd in een spel te steken als dat je bij een MMO doet.

 • @Jack O  ja vind ik ook wel :P

  Maar denk dat die er niet veel zin meer in hebt.  Chris doet het ook niet slecht hoor ;) Alleen rustig blijven want als de timer dicht bij de nul komt word je steeds zenuwachtiger om binnen de tijd te halen :P  Leuke aflevering weer!!

 • The Darkness is echt een goed spel, The Darkness 2 word hopelijk net zo goed of nog beter! Had niet verwacht dattie dit jaar al zou komen :o

 • Mooie aflevering weer, geluid gaat al beter, al is het nieuwsnog altijd veel harder dan het hoofdonderwerp.

 • Geluid loopt niet synchroom met de bewegingen? Ik zie chris praten maar het komt niet overeen met wat ik hoor, vertraging van een seconde ofzo>?

 • Chris word inderdaad steeds beter in presenteren, maar vind inderdaad dat hij zijn handen bij het nieuws segment uit z'n zak moet doen. Terwijl je praat bewegen je handen (in de vorm van gebaren) zelf wel mee en kan je ze gewoon beter niet in je zak doen. Maar verder goed bezig Chris.  KIJKERSVRAAG!: Wat vinden jullie van het feit dat Guiter Hero en True Crime zijn gecanceld door Activision, waardoor ze nu echt al hun tijd in CoD en WoW zullen pompen? Ikzelf vind het persoonlijk wel jammer dat True Crime is gecanceld. Vorige delen zaten zeker fouten in, maar waren nog best aardig en True Crime Hong Kong zag er best vet uit en was naar mijn gevoel al bijna klaar. Of zal dit spel alsnog een nieuwe uitgever vinden en toch nog uitkomen?  Tweede Kijkersvraag!(waarschijnlijk @Chris): Verwachten jullie dat het derde deel in de KH serie op de ps3 zal uitkomen? En speelt KH:3D zich nou tussen recoded en het derde deel af of is 3D in principe KH3? Zal KH:3D ook op de NGP uitkomen of moet ik perse een 3DS ervoor halen? Verwachten jullie dan nog wel weer een ander KH deel op de NGP?


 • The Darkness vind ik nog altijd een van de beste titels in mijn collectie. Hele toffe game!

 • Toch nog ff deze aflevering mee gepakt, al is het ondertussen al 10e :D  Wel een leuke aflevering, mss moet ik het eerste deel dan nog maar eens gaan proberen :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren