1. Uitgespeeld over Activision

Uitgespeeld over Activision

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Kijkervraag:  ik weet dat jullie niet zo fan zijn van mmo's maar toch moet ik de vraag stellen verwachten jullie dat Guild Wars 2 1 van de beste mmo's is die in dit jaar of volgend jaar uitkomt? en wat vinden jullie er van?

 • Boh Wangermez, of je hebt geen leven of je wilt een beetje te graag in de kont kruipen bij IG… (Ja dat vind ik ja…)

 • Leuke uitgespeeld.  maakt mij niet zo veel uit wat er met activision gebeurt ik speel nooi games van activision.

 • HOE KUNNEN ZE GUITAR HERO STOPPEN!!!

  Achja, het werd wel steeds minder, maar toch. Het altijd weer gezellig om een van de guitar hero's op de beamer met vrienden te spelen.  Offtopic: ik heb het al eens eerder verteld, maar de audio is niet zo goed gebalanceerd. Youri was op sommige momenten best lastig te verstaan en jelle daar in tegen juist iets te goed.

 • De muziekgame uitmelkerij is recht in de uitgevers hun gezicht ontploft, je kan niet eindeloos geld uit de zakken kloppen in een kleiner genre. In het immens populaire FPS genre kan dit voorlopig nog wel, zonder afgestraft te worden.  Nieuwe franchises binnen het race genre hebben het idd moeilijk, kijk maar naar Blur en Split Second. De concurrentie is moordend, enorm veel grote releases volgen mekaar in snel tempo op. Kijk maar naar het FPS genre: Medal of Honour, BC 2: Vietnam, Black Ops, Crysis 2, Bulletstorm, Killzone 3, Homefront, Fear 3… Het hoeft niet te verbazen dat er door dit soort concurrentie slachtoffers vallen. Het is gewoon wat teveel van het goede momenteel. Als je veel mutliplayer speelt, blijf je meestal toch een maand of twee een game spelen. Zelf IG heeft niet genoeg tijd om BC 2 Vietnam te reviewen, een teken aan de wand. Het genre zal enkel maar groeien in populariteit dat staat zo goed als vast.  CoD lijkt wel de laatste strohalm van Activision te worden, Blizzard houdt hun nu en in de toekomst overeind. Oo@ verkoopcijfers van die map pack, crazy stuff. Ik speel ook nog steeds Black Ops, al ben ik niet blind voor het gebrek aan vooruitgang sinds CoD 4. Ik denk niet dat ik volgend jaar CoD nog zal oppikken, maar ja Modern Warfare 3 dat klinkt toch weer aantrekkelijk.  Kort beantwoorden van kijkersvragen is ideaal, tenzij dat het echt een bijzonder interessante vraag is, dan zou er wel een korte discussie mogen volgen. Videokwaliteit en audio zijn terug in orde zo te zien.
 • activision gaat puur voor de winst!

 • @free-bjurn,  wie niet?

 • Activision faalt hard. Weinig reacties btw.

 • kijkersvraag1) :  De 3ds is dus niet regio vrij. Maar ik zou graag een aantal DS games willen kopen via amazon.uk maar zal ik deze games dan nog kunnen spelen op de 3DS die ik gepreorderd heb ( de 3DS niet regio vrij zijnde) ?  kijkersvraag 2)

  als gamer.nl en insidegamer.nl zoveel in elkaar overlopen ( redactieleden, nu nieuwsfeiten) waarom dan niet 1 site maken ?

  welke argumenten hebben jullie TEGEN een fusie ?
 • Activision was de eerste onafhankelijke ontwikkelaar, de eerste ontwikkelaar met de eerste platformgenre (Pitfall) en ze willen creatief zijn.

  Nu melken ze Call of Duty uit en denken ze alleen aan winst. Sommige oude liefhebbers van Activision denken van: "Hoe ver had dit kunnen komen?", maar het is duidelijk dat de dollartekens in hun ogen gewroedt zijn.

 • Als treyarch weer een game gaat maken, dan stop ik met CoD. Zij kunnen gewoon geen fatsoenlijke game maken voor de PS3…

 • Activision is niet echt goed bezig zeg..

  Wel een leuke uitgespeeld

 • Leuke uitgespeeld, in ieder geval beter geluid :)  De 3ds is dus niet regio vrij. Maar ik zou graag een aantal DS games willen kopen via amazon.uk maar zal ik deze games dan nog kunnen spelen op de 3DS die ik gepreorderd heb

  Nintendo doet erg vaag over het regio gezeur. Sommige games zullen wel werken, sommige games niet, of zo lijkt het nu. Ik denk dat je het beste even kan afwachten of games werken.

  Maar als ik je goed begrijp en je gaat games uit Engeland halen, dan kan dat gewoon. Zij hebben dezelfde regio als wij.  Verder heb ik ook last van die foutcodes!
 • Guitar hero had gewoon moeten blijven… hoop dat het terug komt!

  ik genoot er erg van!

  en kijkersvraag: Moeten jullie de DLC van Call of duty zelf kopen met eigen geld of krijgen jullie dat gewoon van in dit geval activision zelf? of bij andere bedrijven natuurlijk van dat bedrijf.


 • Activision is echt zo kut. Als er een award was voor 'meest uitgemolken franchise van deze generatie' dan was Call of Duty met gemak de winnaar. Hoeveel delen zijn er al uitgekomen? Juist ja, 5 deze gen. En dan willen ze er nog 3-4 maken? Komop zeg, ik heb veel liever dat ze er om de 2 jaar eentje uitbrengen en meer vernieuwen. Elk vervolg op Call of Duty is toch ook weer op die oude engine met nieuwe maps, nieuwe wapens en nieuwe killstreaks. Het is een goede shooter, maar ik ben het uitmelken zat.

 • Jammer van Guitar Hero heb veel plezier gehad met 3 en World Tour dan maar een omgebouwde PS2 kopen en de Homemade versies ff uitproberen zoals Guitar hero Iron Maden XD

 • @rw1  alvast bedankt voor de info.

 • Kijkersvraag:  Komt er eigenlijk nog is een goede shooter die zich tijdens WOII afspeeld want ik mis ze ondertussen wel een beetje.

 • Kijkersvraag: Je hoort wel eens over gamesites/bladen die door game-uitgevers betaalt krijgen om games hogere ratings te geven dan ze eigenlijk verdienen. Is jullie bij InsideGamer ook wel eens zo'n bod aangeboden?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren