1. Een log die niet over GTA4 gaat (!)

Een log die niet over GTA4 gaat (!)

Vandaag is een vreemde dag. Zo beginnen de meeste weblogs. Deze helaas ook, maar met een goede reden.

Om te beginnen was ik woensdag jarig en ik kreeg onder andere een camera met 12 megapixels (die nog steeds per post op weg hierheen is) en Mario Kart Wii. Mario Kart Wii is verslavend. Vooral de online, want iedereen over de hele wereld inmaken met je eigen Mii-poppetje dat een racekostuum aanheeft is simpelweg leuk.

s' Ochtends kreeg ik helaas geen mogelijkheid om het te spelen . Mijn vader zat het namenlijk te spelen. Mijn vader raakt geen enkel spel aan, dat bedoeld is voor casual gamers. Toen hij erachter kwam dat zijn hersenleeftijd 73 was heeft hij Brain Training eeuwig weggelegd en omdat beweging ook niet zijn favoriete bezigheid is, speelt hij op Wii Sports alleen nog maar golf. Om een of andere reden moet hij dus Mario Kart spelen, met de achterliggende gedachte dat hij daar enorm bagger in is.

Vervolgens moest ik mijn vader meehelpen met het slopen van de open haard. Onze huiskamer wordt namelijk verbouwd en onze open haard (of nou ja, kachel) doet het alllang niet meer. Gelukkig wist ik dit proces snel af te handelen, om me uiteindelijk helemaal onder het stof aan te treffen. Na wat opfrissen kon ik dus eindelijk Mario Kart spelen. Online nog wel. Dit haalde ik tot net voor het eten. Online viel vanzelf uit en tegelijkertijd ging de telefoon. Dit heeft niks met elkaar te maken want we hebben gewoon ADSL, maar om een of andere reden moest het zo treffen dat het allebij tegelijk gebeurde. Maar goed, de telefoon wordt opgepakt.

(Wegens plots zelfcreëerende woedeneigingen, worden de zinnen vanaf nu tijdelijk opgefleurd met het woord "wup". Wup is hiervoor gebruikt ter vervanging van een of ander zeer hard scheldwoord)

Nou belt zo'n wupjoch van dat wuptheater in dat wupsittard mij vertelen dat die wupshow van de lama's vanavond wordt verplaatst naar die wupdatum van 19 September, omdat een van die wupmensen opeens ziek moet worden. WUP WUP WUP WUP WUP!

Dan dringt het ineens door. Zoals velen van jullie weten staan de lama's op het punt om te stoppen. 19 September is dun laatste theatershow, (want er is nog veel een tv-seizoen in 2009). En die kaartjes heb ik nu. Ding Dong (deurbel).

Nu staat er zo'n rood postventje bij mij voor de deur met een pakketje dat totaal niet de vorm heeft van een digitale camera met 12 megapixels. Ik dacht eerst dat ik misschien nog niet genoeg megapixels had besteld, maar het bleek dus dat het Guitar Hero III was. Dit keer met een korte finishing touch van Activision, waardoor er nu dolby surround mee kan worden gespeeld.

Voor het eerst sinds twee dagen haal ik Mario Kart uit mijn Wii en stop er Guitar Hero III. Eerst vroeg ik nog even aan mijn vader die iets te grinnig stond te kijken of hij geen woonkamer moest slopen, maar daarna kon ik (waar ik al heel lang op gewacht heb) genieten van die dolby surround set met Guitar Hero III. Eigenlijk maakt het niks uit. Die 19 September komt uiteindelijk wel.

Dit artikel delen

Over de auteur