1. Uitgespeeld over Duke Nukem Forever

Uitgespeeld over Duke Nukem Forever

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • leuk.  Kijkersvraag 1:

  Waarom worden mmo's van bestaande games zoals company of heroes en nu call off duty altijd eerst in azie uitgebracht

  kijkersvraag 2

  als gamer.nl en insidegamer.nl zoveel in elkaar overlopen ( redactieleden, nu nieuwsfeiten) waarom dan niet 1 site maken ?

  welke argumenten hebben jullie TEGEN een fusie ?  @jelle  je had nog 30 seconden over hoe doe je dat in godsnaam zo snel ?


 • Kijkersvraag: Wat vinden jullie van een InsideGamer App? Mij lijkt het persoonlijk een goed idee, want op de ipod is het een beetje lastig met navigeren en een app zou de ideale uitkomst zijn.

 • Kijkersvraag: Zou het een goed idee zijn om een wekelijkse poll op de frontpage te zetten waar mensen kunnen stemmen over welk onderwerp insidegamer het zou kunnen hebben in uitgespeeld?  OT: Duke Nukem wordt denk ik een nette 8 ofzo….

 • @Zanaris Daw4  die vraag is geloof ik al een tijd geleden gesteld, en men zei dat dat er afhangende van het succes van de App voor gamer.nl er een App zou komen samen met de nieuwe versie van ig.

 • Gameplay is het allerbelangrijkste van een game *duh. Als Duke Nukem op dat vlak niet presteert, tja dan hoeft het voor mij absoluut niet. Veel nostalgici halen deze game inderdaad, wat de kwaliteit ook moge wezen. Het geluidsvolume zakt in bij de kijkersvragen.

  Guild Wars was meesterlijk leer dat nu eens antwoorden, dan zijn we tevreden. ;). Guild Wars 2 belooft een topgame te worden, die het MMO genre stevig op zijn grondvesten zal doen daveren. Tweede wereldoorlog shooters zijn plots helemaal verdwenen, nu spelen ze zich allemaal in futuristische of hedendaagse strijdtonelen af, al is er nog wel veel variatie. Binnen een paar jaar mag er nog wel eens een top WOII FPS uitkomen.

 • @Wangermez Ok, ik heb de laatste tijd geen uitgespeeld gekeken en wist niet dat deze vraag al gesteld was.

 • Een IG app zou vet zijn, ik heb dan wel de gamer app, maar kijk er nooit op… IG boeit mij meer ;)

 • Toffe uitgespeeld jongens! In de duke zie ik trouwens niet veel meer. Zeker niet na het artikel van Jelle. Ik denk dat ik hem links laat liggen en eens op pik uit de budgetbak. Omdat ik toch nog één keer eens de Duke zou willen uithangen =)

 • Duke Nukem had ik reeds tegen vrienden al gezegd dat het een dikke flop ging worden. En ik ben er eerlijk gezegd niet ver naast na het gene wat ik gezien en gelezen heb. Maar desondanks zal dit 'brak' spel goed verkopen vanwege de grote 'fanbase'.  Kijkersvraag:  Wat zijn volgens jullie de sterke punten van L.A Noire waarmee ze echt gaan uitpakken? Schrijft L.A Noire een nieuwe standaard in het gamegenre ? Want het heeft wat weg van deze 3 titels: Heavy Rain, Mafia en GTA. Hoe kan je zoiets nu gaan noemen?  @Chris (redactie IG): Je vertelde dat je puur koos voor de titels op de 3DS, maar als ik dan de titels van de NGP zie dan blaast ze deze van de 3DS wel weg … Uncharted, Killzone, Motorstorm, LBP enz  Twijfel je nog altijd niet ? :)


 • @Kenshee  maar de 3ds heet 1 t titel die voor chris denk ik de keuze uitmaak

  nl. zelda the oscarina of time.

 • Kijkersvraag: Wat vinden jullie ervan dat DLC vaak al aankondigt wordt voordat de game daadwerkelijk uit is (Dragon Age 2) en dat er al DLC beschikbaar is op de release date (TDU 2). Persoonlijk vind ik dat wij gamers/consumenten genaaid worden omdat die content gewoon in de game had moeten zitten.

 • wacht het toch rustig af, ga er denk niet de volle pond voor betalen.. ben bang voor een soort van wolffstein soort game

 • Kijkersvraag1:  Waarom zit Arthur nooit meer in uitgespeeld? Ik vind hem altijd een zeer relaxte houding hebben, waardoor het niet zo geforceerd lijkt zoals bij sommige.  Kijkersvraag2:  Ik ga hem nog een keer proberen, is de uitslag van de wow cataclysm prijsvraag ooit bekend geworden? heb ik deze gemist of is deze er gewoon nog niet?
 • duke nukem forever 10 jaar te laat……..

 • Duke Nukem is niet te laat, de wereld was er gewoon 10 jaar lang niet klaar voor maar nu wel en strax arriveert onze held gewoon netjes op tijd  het is ook niet lelijk maar uniek  allways bet on Duke


 • @Wangermez  Wat dacht je ervan dat jij de kijkersvragen niet beantwoordt maar gewoon de IG crew zelf in een aflevering van Uitgespeeld? Goed idee niet?

 • Ligt het aan mij of wtf is er met het geluid @ kijkersvragen? Alles ging goed tot de kijkersvragen!  Even terug naar Duke Nukem… zelf had ik al zoiets van: dit gaat em niet worden en als ik Jelle zo over die game hoor weet ik eigenlijk wel zeker dat het em niet gaat worden. Beetje jammer, maar had het eigenlijk wel verwacht omdat de game gewoon te lang op zich liet wachten en er te veel gezeik rond die game was.

 • @The Dutch Pinyo  ik help gewoon iemand , wat is daar nu weer mis mee?  dat van chris heb ik gewoon een zeer sterk vermoeden.


 • Ik vond uitgespeeld eerst leuker, het is nu veel te statisch net als van die auto queu (of hoe je dat ook schrijft) komiek programma's

 • Kijkersvraag: Iedereen stelt nu wel de vraag welke next-gen handheld jullie voorkeur naar uitgaat, maar gamen jullie wel echt veel op een handheld? Van Chris weet ik dat hij dat veel doet, maar ik kan me Youri gewoon niet voorstellen met een DS in zijn handen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren