1. Uitgespeeld over de Sony Xperia Play

Uitgespeeld over de Sony Xperia Play

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • leuk uitgespeeld  maar is toch niks voor mij die xperia  @Jelle  it's lonly at the top.

  : )  kijkersvraag :  Waarom zien je eigenlijk (nog) geen reclame voor de 3ds in de mainstream pers ? hoort nintendo ons nu eigenlijk niet plat te slaan met advertentie en commercials voor/over de 3ds? Tenzij je de game wereld volgt twijfel ik of iemand maar ook van het apparaat heeft gehoord.

 • Volgens mij zijn jullie er een stuk vergeten uit te knippen.

 • "Vind ik totaal niet erg, want ik houd ervan om mezelf te horen praten" :')  Dat was al wel redelijk duidelijk, Jelle! :P

 • Kijkersvraag:

  Jelle, wat vind jij de beste sport-game na NBA 2K11?

 • Kijkersvraag:  Komt er nog ooit, misschien in de toekomst, een gameblad van InsideGamer ?

 • ik vind hem wel interessant :)  maar ik wil het voor de zomer want mijn huidige telefoon is echt aan het overlijden en die gaat dat niet redden … na de zomer ben ik sowieso keihard aan het sparen voor PSP2 dus dan heb ik er geen geld meer voor over _O-

 • kijkersvraag:  Kunnen de stagairs eens kort voorgesteld worden? bv: dat ze 1min of 30sec krijgen om zichzelf innoverend voor te stellen? Dan krijgen ze misschien al meteen wat feedback mee van de community :)

 • xperia is denk ik niks voor mij…  kijkersvraag:

  Jelle, weten jullie misschien iets over een nieuwe halo van de ontwikkelaar 343 industries? en dan bedoel ik niet de remake van halo combat evoled. Maar echt een totaal nieuwe?

 • 5:40 - 9:30 vond ik het beste van deze uitgespeeld :D  Heb net een nieuwe HTC Desire HD, heb ook een hekel aan zowel sony tels als de xperia dus die play kan mij ook echt gestolen worden! heb liever de NGP dan!

 • zoals ik het begrijp gaat het trouwens over EEN legendary psone classic gratis bij het ding, niet per se crash bandicoot maar dat is om de een of andere reden altijd de eerste die ze klaarhebben bij Sony en dus word die altijd als voorbeeld gebruikt :D  zou wel schattig zijn als je niet precies weet wat je erbij krijgt, echt hard balen ga je dr ook niet van als het een kutspel blijkt te zijn gok ik  maar nu begin ik zelf te twijfelen en ik weet niet meer hoe ik er ook weer opkwam


 • Kijkersvraag: wanneer moet de Xperia komen? en wat zal de richtlijn voor de prijs zijn?  De batteryduur voor gamen is 5 uur, en dan is er nog tijd voor de rest van de ''mobiele functies"? anders heb je vanaf 7 sochtends tot 12 maar battery?

 • Ik vind de nieuwe opzet van Uitgespeeld echt geweldig. Dat nieuws is echt leuk gedaan. Keep up te good work!

 • leuke uitgespeeld.

 • Ik ben tevreden met mij ipod touch 4g (alleen soms wel vervelend dat ik geen knoppen hebm

  )

 • ik weet wel een leuk onderwerp dlc's recensie's(zoals first strike)

  kijkersvraag:zal ik duke nukem kopen of homefront?

  kijkersvraag:als je games impoteert van gamestop moet je meer verzendkosten betalen?

 • Slechte Uitgespeeld hoor!

  Niet dat het natuurlijk niet boeiend was, maar het foutje aan het begin van de 'discussie' zijn jullie vergeten te verwijderen, en aan het einde van de 'discussie' krijg je 3 minuten lang een zwart vlak te zien…  Maar ik heb natuurlijk ook nog een kijkersvraagje,

  (die aan Jelle gericht is!) en hier komt die…  Kijkersvraag:

  "Prey is DE shooter van de toekomst: snel, origineel en zo verschrikkelijk mooi.."

  -insidegamer.nl

  Dit staat op het hoesje van het spel Prey, en mijn vraag luid:  Als Duke Nukem Forever (zoals die Jelle hem gespeeld heeft in Las Vegas)

  Nou rond dezelfde tijd als Prey was uitgekomen, zou je dit dan ook allemaal van DNF kunnen zeggen, en zou je dan kunnen zeggen dat Duke Nukem de beste shooter is, omdat het niet alleen over schieten gaat zoals in de meeste shooters, maar ook dankzij de puzzels en sterke one-liners ook nog variatie bevat, of blijft dan toch de houterige besturing en de Frame rate meespelen?


 • Hehe, even een paar nieuwe knipjes gemaakt? Anyway, toffe Uitgespeeld, Jelle deed het goed :).

 • kunnen jullie mij misschien al helpen want ik wou juist de iphone gaan kopen maar nu begin ik toch weer te twijfelen of ik niet de Xperia PLAY zou kopen.

 • kunnen jullie mij misschien al helpen want ik wou juist de iphone gaan kopen maar nu begin ik toch weer te twijfelen of ik niet de Xperia PLAY zou kopen.

  De IPhone blijft heer en meester op de Smartphone-markt. Geen enkel toestel, ook niet de Samsung Galaxy S of HTC Desire komen in de buurt van de snelheid van een Iphone. Sony doet leuk een poging, maar de Xperia serie is ook ronduit waardeloos. Ik geloof er niet in.  Mijn tip: wachten tot juli en dan een Iphone 5 halen. Beste wat je kan doen.

 • Wat ik niet snap is dat jullie als IG nogsteeds geen apart kopje hebben voor android games..  Als ik naar mobile ga, zie ik met grote letters overal iphone/ipad/ipod staan, en ergens beneden in een hoekje weggedrukt nog Ngage en mobiel..

  Android is sinds kort de grootste OS ontwikkelaar van de wereld sinds ze Nokia met hun Symbian voorbij zijn gestreven..

  Wanneer verdient het populairste platform ter wereld zijn eigen kopje, of laten jullie hier een lichte persoonlijke voorkeur doorschemeren door alleen de ios producten uit te lichten?  Overigens, ik ben op zich enthousiast over de Play, nadeel is inderdaad wel de accu-tijd, maar is dat niet iets van alle dag tegenwoordig met alle smartphones?

  Op zich vind ik het geen probleem dat ik iedere dag m'n telefoon met opladen, wat ik erger vind is dat een telefoon bij intensief gebruik (bijv in de trein of in een wachtkamer oid) de accu het nog geen dag uithoud..  Ik hoop dat de Play wel een betere toekomst tegemoetgaat dan de Ngage, want daarvan heb ik het gevoel dat het toch niet helemaal was..  Ben benieuwd!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren