1. FIFA 2005 toernooi via Xbox Live

FIFA 2005 toernooi via Xbox Live

Ben jij van plan om FIFA Football 2005 aan te gaan schaffen voor de Xbox en heb je Xbox Live? Dan heb jij de mogelijkheid om mee te doen aan de FIFA Interactive World Cup. Vanaf 15 oktober zal de kwalificatie voor dit toernooi plaatsvinden. Je hebt dus een week vanaf de lanceerdatum om te trainen. De kwalificatie eindigt op 5 november. Wanneer je dan bij de beste 60 spelers zit ben je gekwalificeerd en mag je deelnemen aan het toernooi.

Om mee te kunnen doen moet je natuurlijk een Xbox en het spel FIFA Football 2005 hebben. Verder moet je beschikken over een actieve Xbox Live account en moet je 18 jaar of ouder zijn. Als laatste moet je uit een van de volgende landen komen: Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Ierland, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Groot-Brittanië of Zwitserland.

Voordat je kunt deelnemen aan de kwalificatie, dien je jezelf eerst aan te melden op deze site. Wanneer je een van de 60 beste spelers bent die zich hebben gekwalificeerd, win je een reis naar Londen (20 november 2004), Parijs (4 december 2004) of Berlijn (11 december 2004).

Aangekomen op je bestemming word je heerlijk in de watten gelegd. Zo krijg je een eigen hotelkamer voor twee nachten, een dinner aan de vooravond van het toernooi, een rustgevende massage voor de wedstrijd en wordt je in een limousine vanaf je hotel naar het toernooi gebracht.

Nadat je alle partijen hebt gewonnen mag je dan uiteindelijk jezelf FIFA Interactive World Player 2004 noemen. Wat natuurlijk een hele eer is. Meer informatie omtrent het FIFA Interactive World Cup toernooi vind je op de officiële site. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik ga hem denk ik wel kopen. En voordat iedereen begint te brullen dat pes beter is -> ja die koop ik ook

 • Zelfde als ICE :P heb deze al gepreorderd, pes doek zogauw mn salaris weer binnen is :p

 • ik ga hem zeker kopen jammer van dat brullen dan die andere denk ik niet.

 • Heb je PES wel eens geprobeert demazzel? Moet je anders zeker eens doen :)  Er is voor mij maar weinig kans dat ik de laatste 60 zal halen. Zeker wanneer ik de game niet ga kopen :P

 • Waarom doet iedereen zo kinderachtig door blanco berichten te zenden. Heel stoer hoor! Geef ze aub ff een ban mod.

 • zure fifa

 • waarom niet op ps2 dan win ik gelijk

 • Reactie van Gtagangster (62.45.99.128) geplaatst op 30 september 2004 15:44

  de hele X-box zuigt enorm  krijg een leven… op het forum de gangster uithangen maar thuis speel je nog met duplo..

 • @tnecniv Ik sluit mij geheel bij u aan p.s. ook bij gta lover.

  Gta gangster moet idd maar es ff in de lego hoek gaan spelen

  dat is waar die thuis hoort. :)

 • Wat the f*ck is er mis met duplo? Ik maak daar nog altijd hele mooie dingen mee als mijn mama vind dat ik te lang op mn xbox heb gespeeld ;)

 • Jammer dat ik geen 18 ben.

 • FIFA Interactive World Player 2004. Klinkt wel mooi als toekomstige titel voor mij. Als ik een goede rustgevende massage voor de wedstrijd krijg, dan win ik em. ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren