1. Nieuw bedrijf herrijst uit brokstukken Acclaim

Nieuw bedrijf herrijst uit brokstukken Acclaim

Net als je alles dacht te hebben gehad komt er een bericht naar buiten dat Acclaim wel eens zou kunnen terugkeren, min of meer. Tijdschrift MVC beweert dat Rod Cousens, de meest recente CEO van Acclaim, de studios in Cheltenham en Manchester nu beheert.

Cousens heeft dus in ieder geval weer de ‘macht’ over twee van zijn studios en daarbij vier titels. Onder die titels valt gelukkig ook Juiced en alles wijst erop dat die titel alsnog word uitgebracht. In de tijd van Acclaim werkte er in totaal zo’n 160 man in de studios en het zou goed kunnen dat een gedeelte daarvan weer word ingezet.

Op het moment zijn ze van plan onder een nieuwe naam door te gaan (Acclaim is immers failliet) met een sterke financiële steun. Niemand weet nog waar dat geld vandaan komt maar het lijkt erop dat er een gulzige investeerder bij betrokken is. Het bedrijf dat dus nog geen officiële naam draagt wil ook een aantal voormalige Acclaim-bezittingen in Amerika opkopen.

Binnenkort zal er wel meer bekend worden gemaakt over het bedrijf dat herijst uit het as van Acclaim. Laten we hopen op positief nieuws.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Acclaim herrijst dus niet. Er komt gewoon een nieuw bedrijf dat alle rechten etc van Acclaim gaat kopen. Dat kan, maar de naam Acclaim is weg en daarmee is één van 's werelds bekendste uitgevers gevallen.    Jammer vooral voor diegene die het vroeger allemaal bewust meemaakten en nog toppers van Acclaim in hun handen hadden.

  • Goed begrepen. Maar het nieuwe bedrijf bestaat wel uit 80 á 90 procent Acclaim componenten.

  • 1e kant goed nieuws, want vroeger had acclaim toch behoorlijk wat goede gams. Maar vind het wel leuk dat een gedeelte opnieuw begint onder een andere naam, alleen moeten ze dan wel betere games gaan maken dan de afgelopen paar jaar, anders heeft het ook geen nut en redden ze het ook niet.

  • EA sluist stiekem wat geld door om Juiced in bezit te krijgen

  • altijd goed.. is toch zonde goede ervaringen op het gebied van games weg te gooien

  • sjees…..wanneer zijn we nou van ze af

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren