1. Sega leent licenties uit

Sega leent licenties uit

Sega heeft naar buiten gebracht dat ze populaire licenties zullen ‘verhuren’ aan de hoogste bieder. Marvel en SNK deden dat al veel eerder door hun personages voor een bepaald aantal titels aan Capcom te geven, hieruit kwamen de Capcom VS-spellen voort. De onderstaande namen zijn waarschijnlijk diegene die Sega wil uitlenen:

House of the Dead

NiGHTS

Golden Axe

Virtua Cop

Streets of Rage

Shinobi

Crazy Taxi

Altered Beast

Sega doet deze franchises dus niet van de hand maar leent ze tijdelijk uit aan diegene die er het meeste voor bied. Je zou dan bijvoorbeeld een Sega VS Capcom-titel kunnen krijgen. Binnenkort meer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Is wel slim van Sega om dit te doen. Ze krijgen geld voor het 'verhuren' en het ligt aan de afspraken die er worden gemaakt maar meestal krijgen ze ook een percentage van de verkochte spellen. Al zal het meeste naar de daadwerkelijke ontwikkelaar gaan.    Dus in een geval van Sega VS Capcom krijgt Capcom het meeste van de opbrengsten van het spel zelf, Sega krijgt een klein percentage daarvan en de prijs die Capcom voor de licentie zelf geeft. Slim, kan Sega beetje cashen.

  • Net als Nintendo, die Sega F-zero liet maken. En Namco Starfox.

  • nou een nieuwe golden exe of Streets of Rage zal niet mistaan

  • Streets of rage en NiGHTs zou ik zo opkopen. Beiden schreeuwen om een nextgen release…

  • Straks gaat EA ermee lopen :s

  • nou denk niet dat Sega EA ermee laat rondlopen Sega is niet gek dat zou betekenen dat EA nog meer in zijn macht zou krijgen.

  • OMG! Waarom doet SEGA zelf niks met deze franchises!!!!!!!!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren