1. Mijn nieuwste creatie. - deel 2

Mijn nieuwste creatie. - deel 2

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Ik kan het me zelf haast niet voorstellen dat april alweer achter de rug is, en dan moet je ook nog eens nagaan dat ik geen één video-recensie heb gemaakt! Wel een beetje zwakjes, al zeg ik het zelf. Hopelijk maak ik het goed met mijn nieuwste creatie; het tweede deel uit de Master Chief 117 serie. Vorige maand kon je al het eerste deel bewonderen, en gelukkig werd het met open armen ontvangen. Er waren echter wel enkele kritiekpuntjes door oplettenden die ik hopelijk heb verbeterd in dit tweede deel. Maargoed, genoeg gerekt. Onder de volgende alinea, welke uitleg geeft over het verhaal (overigens door mij geschreven), is de video te vinden. Veel plezier!

Deze aflevering draait om de missie die hoofdpersoon Master Chief 117 opgedragen krijgt. Zijn baas, Commander X, vertrouwt de uitnodiging die hij heeft gekregen voor de opening van een nieuw hotel niet helemaal. Daarom stuurt hij 117 eropaf om de boel te verkennen. Eenmaal aangekomen blijken de vermoedens van Commander X helemaal juist te zijn en was het een val. Nu moet 117 zien te ontsnappen. Maar, is er is echter één obstakel; de liefde. Hij ontmoette een leuke meid bij het evenement, en 'het brein achter de uitnodiging- en hotel', de slechte fransman Kaiden, ontvoerd haar. Zal het 117 lukken om haar terug te krijgen, zodat ze samen eens flink de liefde kunnen bedrijven? Wie weet.

Overigens kan ik nu weer flink aan de gang met video-recensies, en ja ditmaal echt. Ik heb al enkele opgenomen en ik zal ze spoedig posten, waaronder een duo-recensie met Blitz Metalhead! Houd de memberrecensie pagina dus vooral in de gaten voor nieuwe video-recensies van ondergetekende!

Dit artikel delen

Over de auteur