1. Tja......

Tja......

Tja….. Daar zit je dan op een stoel en lees je deze te slechte openingszin van deze blog, waar ik op het moment van schrijven het onderwerp nog niet eens van weet. Misschien stop nu met lezen of blijf je juist door lezen om te weten te komen waar deze blog nu dat werkelijk over gaat. Best fascineert vind je niet ? Waarschijnlijk besef je nu dat ik dat werkelijk jou tijd aan het verdoen ben. Je kan beter stoppen met lezen. Aangezien de rest van deze blog nog kan misschien kan gaan uitlopen tot een dat werkelijk onderwerp of het blijft gewoon een groot onzin verhaal wat het nu al is. Dus als je niet van dit slappe gelul houd dan kan je nu beter stoppen aangezien het tot nu toe nergens over gaat en dan kan je verwachten dat dit ook zo blijft. Vinden we het al een leuke blog ?

Waarom geeft deze mafkees zich nu weer op voor een stoomcursus. Om er zelf beter van te worden natuurlijk, na die stoomcursus hoop je dat jij eindelijk biologie snapt. Want anders faal je op jou examen. En dat wil je niet hebben, want je wil niet nog langer op die verschrikkelijke school blijven. Ik zeg het nu nog netjes.

Goed dan doe je een stoomcursus en dan is het buiten te prachtig weer en stik je binnen van de warmte. Kortom binnen heb je geen concentratie maar buiten is het ook weer te warm en wordt je sneller afgeleid. Voor de stoomcursus geeft dit geen optie. Je blijft binnen zitten. Veelte warm zonder airco, ramen openzetten heeft ook geen zin aangezien het buiten net zo warm is. Het zijn gewoon van die dagen dat je op het strand moeten liggen. Een stoomcursus doen als het buiten prachtig weer is, is geen goede combinatie.

En toen stopte het onderwerp opeens. Inspiratieloos zit je deze blog te schrijven en bij voorbaat is het ook vrij kansloos wat je doet. Maar toch blijf je doortypen. Als je hier al bent gekomen met lezen ben je op zich best een doorzetter aangezien deze blog eigenlijk nergens over gaat. Het is gewoon veelte warm op een goed onderwerp voor een blog te verzinnen. Het is te warm op logisch na te denken. Het is gewoon te warm om hier achter deze warm pc te zitten. Hoewel op het moment van schrijven het hier best koud is in de kamer. Het is ook veelte warm op een controller te pakken een eens lekker te gaan gamen….

Dan is het een paar dagen mooi weer in Nederland en dan is het weer niet goed. Want dan vind je het weer te warm. We weten soms ook niet wat we willen. We hebben gewoon altijd iets te zeiken. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar. Evenals dat we altijd vragen stellen of op zoek zijn naar antwoorden wat uiteindelijk weer uitkomt bij nog meer vragen. Het is een complex iets.

Ik kan aan mezelf nu ook vragen gaan stellen die dan uiteindelijk ook weer leiden tot een antwoord, wat uiteindelijk dan weer leidt tot een andere vraag. Waarom is het bijvoorbeeld zulke mooi weer ? Je zou nu onderaan antwoord kunnen geven op deze vraag, maar je weet bij voorbaat al dat het weer uitkomt op een vraag. Het is dus eigenlijk een kringloop. Heeft die stoomcursus dan misschien toch zin gehad ? Kringloop van … Ja van wat eigenlijk ? Je hebt wel de kringloop van het leven. Maar dat is deze Kringloop niet. Is het wel een kringloop ? Ik kan best begrijp dat je nu echt zoiets hebt van gast hou je bek gewoon, ga iets nuttigs doen. Maar je kan het ook anders bekijken, waarom lees jij dit ? Want als je al wist dat dit een onzin verhaal zou worden dan had je dit allemaal niet gelezen. Ik heb je gewaarschuwd. Of jij vind het gewoon een dermate boeiend verhaal dat je wil weten hoe dit verhaal gaat aflopen.

Op naar mijn laatste dag van de stoomcursus en dan kan ik eindelijk genieten van het prachtige weer. En je zal zien dan is het weer weer net omgeslagen. Tja….. Dat kan je zo hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur