1. Nintendo investeert in Hollywood?

Nintendo investeert in Hollywood?

Voormalig Nintendo president Hiroshi Yamauchi zegt dat Nintendo wel eens een film zou kunnen gaan maken. Hij zal bij het volgende werkoverleg van Nintendo Japan, deze maand, huidige eigenaren adviseren een geanimeerde film te creëren.

Het project zal gebaseerd zijn op zo’n honderd gedichten van de zogenaamde Ogura Hyakunin Isshu, een groep Japanse dichters. Yamauchi is onlangs eigenaar van de Ogura Hyakunin Isshu Project Foundation geworden en wil dat toepassen op verschillende (multi) media. Volgens hem zou de film ook bij westers publiek de aandacht trekken.

Binnenkort meer over Yamauchi’s vooruitstrevende maar nogal bizarre plannen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zelda film gebaseerd op die gedichten!  :P  Ben benieuwd wat ze gaan doen iig.


 • Hehehe ik vind die Ron Jeremy (ofzo) wel wat van mario weg hebben :D:P

 • ik vond die dude van de mario show ook altijd op ron jeremy lijken , was em dat niet toevallig?

 • Laten we hopen op nog zon goede film:

  http://www.imdb.com/title/tt0108255/

 • Altijd leuk,.. afwachten dus..

 • de laatste mariofilm was een flop dus kunnen ze maar beter de rechten van de spellen gewoon verkopen aan de filmmaatschapijen want die kunnen films maken en nintendo niet. wat krijgen we dan mario party THE MOVIE (deel 1 tot 5 natuurlijk), een zelda film waar Link niet praat (maar wel met ondertiteling), Mario cart the movie (waarbij mario aan illegale straatraces meedoet met natuurlijk een bijrol van vin diesel en paul walker). en zla ze dan zo nodig films moeten maken ga dan een animatiefilm maken en laat ILM van george lucas of de studios vansquare enix de animatie doen. Kijk maar naar Final Fantasy the spirits within want die vond ik gewoon zo goed. Ben volgens mij ook de enige dus……

 • @dissman Dit nieuws is gisteren bekend gemaakt… Niet zo zeuren dus.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren