1. GTA 4

GTA 4

misschien dat sommige mensen dachten toen ze deze log opende dat ik iets geweldigs over de GTA4 zou zeggen hebben het mis. Ik ben niet zo iemand die de game nou helemaal in de grond gaat trappen maar ik wil zeker wel even wat dingen mededelen waarom ik het niet eens ben met het cijfer.

tegenwoordig moeten games iets geweldigs doen of nieuws om zichzelf anders te maken dan andere games. Persoonlijk hoeft dat van mij helemaal niet zolang de game maar goed is .En bijna elke game doet nu ''iets anders'' dat het niet eens meer speciaal is om iets anders te doen.

Maar waar ik me dan wel eens aan erger is dat bepaalde games afgezeken worden omdat ze te veel van hetzelfde doen en dus een slecht punt krijgt daardoor.

maar daar zit het probleem tegenwoordig en dan kloppen er een aantal dingen helemaal niet meer.

wat mij dus opviel is dat games als gta en mario een hoog punt krijgen omdat het mario of gta is :S srry maar doen die veel anders ??? zijn die niet eentonig omdat je steeds hetzelfde doet ???

Veel mensen zullen het waarschijnlijk niet met mij eens zijn omdat het trouwe fans zijn van de serie maar ik laat me dus niet meeslepen door een hype of een naam en kijk er gewoon langs en let op de kwaliteit. Voordat iedereen begint te zeuren wil ik even heeel duidelijk maken dat ik het geen slechte games vind maar overated.

dan kom ik dus nu aan waarom ik deze log heb geschreven GTA4

ik ben nooit echt een fan geweest van de serie maar ik kan geen slecht oordeel over de game hebben als ik hem niet heb gespeeld toch ?

Dus ik had besloten om GTA 4 te kopen. Ik heb de game inmiddels uitgespeeld en ik moet zeggen dat het een leuke en goede game is maar!!! kan iemand mij a u b vertellen waarom de game zo hoog scoort. Ik bedoel er zijn games die omdat ze eentonig zijn meteen een punt lager krijgen maar ik vind GTA 4 ook wel eentonig worden en dat lees ik wel meer bij de member recencies en die game krijgt dan een 10- en staat op nr 1 bij gamerankings.....

ook niet alleen de eentonige missies zijn het probleem neem bijv de graphics ze zijn zeker niet slecht maar we hebben beter gezien. En tuurlijk snap ik wel dat het mooi is voor een game met zo'n wereld maar ik vind dat je geen excuus moet zoeken omdat het dit of dat of zo is. En dan zie ik op xbox only dat ie bij graphics 96% krijgt :S en naast de graphics is de besturing misschien wel verbeterd ten opzichte van de vorige delen maar de besturing is nog lang niet fijn (vind ik ) en dan zeggen bijna alle sites dat de minpunten zo klein zijn dat ze niet opwegen tegen de pluspunten.

Het verhaal wat o zo geweldig is ... yeah right .... op het begin had ik wel het gevoel dat het een echt goed verhaal was maar later kreeg ik echt het gevoel dat ze de game aan het rekken waren zodat de game niet snel uitgespeeld was . het duurt gewoon te lang voordat niko er gewoon werk van maakt wat hij wil en doet hij te snel dingen voor mensen die nergens op slaan en los staan van het verhaal. En ja hij doet het voor het geld wat eigenlijk bijna geen waarde heeft in het spel want een huis kopen zit er ook niet meer in.

Ik vind dus dat GTA 4 helemaal niet eens een 9 verdient maar eerder iets van 8 of 8.5

natuurlijk zullen maar weinig mensen het hier mee eens zijn maar ik moest dit gewoon even kwijt want een game die zo'n hype is verdient het niet om de beste game ooit te zijn en al helemaal niet als de game minder zwaar word beoordeeld op dingen die in andere games wel zwaar mee tellen

dit was mijn log(eerste log) mijn nederlandse spelling zal wel niet zo bijzonder goed zijn om misschien wel slecht maar ja sorry daarvoor mensen moeten maar eens letten op wat mensen bedoelen en zeggen ipv op taal letten (hier zullen de meeste mensen het vast ook niet mee eens zijn)

nou ik hoop dat ik voor sommige mensen de ogen heb geopend en belangrijker dat mensen mijn mening accpeteren en laat a u b geen fanboy berichten achter.

P.S. wil je meer weten of moet ik iets duidelijker maken of wil je in discussie gaan geen probleem ik sta er voor open. laat gerust een reactie achter of een bericht

druchii

Dit artikel delen

Over de auteur