1. Joe ook op de PlayStation 2

Joe ook op de PlayStation 2

Volgens het Engelse officiële PlayStation 2 tijdschrift zal de game Viewtiful Joe binnenkort ook voor de PlayStation 2 verkrijgbaar zijn. Na Killer 7 van Capcom ontwikkelt men bij Capcom dus nu waarschijnlijk ook Viewtiful Joe voor de PlayStation 2.

Door de tegenvallende verkoopresultaten van onze 2D held op de GameCube zal deze dus een kans krijgen op de PlayStation 2. Zekerheid is er echter nog niet, want Capcom heeft nog niets bevestigd. Echter schrijft een officieel tijdschrift niet zomaar iets. Wordt vervolgd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • magazine officiel PS2 anglais betekent dus de Engelse versie van OPM2

 • Ik heb een bug gevonden. Als je op die avatar van zoocube klikt komen er allerlei errors op!

 • wat doet de Zoocube avatar hier eigenlijk bij? :)  Leuk voor de PS2 bezitters. Viewtiful Joe lijkt me best cool

 • Deze geruchten waren er al voor dat het spel uitkwam. De regiseur van het spel heeft namelijk zelf gezegt dat ze VJ alleen voor de Gamecube uit gaan brengen omdat die vooral voor hardcore gamers is. En niet op de xbox of PS2 omdat die meer mainstream zijn.  As a possible way to bolster sales, are you thinking of releasing it on other platforms?  Inaba-san: That hasn't been decided. Sales are key and we have to see how it does in America. If it's a stinker, we wouldn't release it for other platforms. We'll have to wait a while longer and find out what happens.

  Dus als het spel slecht verkoopt, gaan ze hem niet eens uitbrengen op andere platformen. Dit kost namelijk te veel geld.  Why was GameCube your platform of choice?  Inaba-san: Actually, the GameCube was able to create the look we were really going after. It had just the right amount of flexibility to do everything we wanted to do with effects, all the particles on the screen, etc. Also we figured for Japan, as well as America, that GameCube had the kind of hardcore action gamers that would want to play the game, so it fit the target.


 • Dus als het spel slecht verkoopt, gaan ze hem niet eens uitbrengen op andere platformen. Dit kost namelijk te veel geld.  Maar er is ook weer meer geld mee te verdienen. Tenminste als die aanslaat en ze zullen gelijk wel VJ Revival (dus met makkelijkere modus) op de markt zetten, zodat die voor meer mensen speelbaar is.

 • Joe verkoopt juist geweldig.LOL, Joe kan niet eens geweldig verkopen omdat EA (uitgever van het spel hier in europa) bijna geen exemplaren in de winkels legt. Bij de launch kon ook niemand VJ kopen omdat hij er gewoon niet was.  Maar er is ook weer meer geld mee te verdienen. Tenminste als die aanslaat en ze zullen gelijk wel VJ Revival (dus met makkelijkere modus) op de markt zetten, zodat die voor meer mensen speelbaar is. VJ is een zuper moeilijk spel, die echt is weg gelegd voor fans van games als Ikaruga. Waarom zou deze game op een mainstream console als de PS2 wel verkopen?

 • Wel, omdat er tussen die 70 miljoen PS2 gamers meer hardcore gamers zijn dan op GC.

 • Lolz PS2 en hardcore gamers :P Is allemaal mainstraim, Cube heeft meer hardcore gamers.

 • nee man cube heb meer 6 jarigen en veel van die mensen die zich jaren hebben vermaakt met een Amiga ofzo :D

 • Wat is er dan zo hardcore aan de GC? Ikaruaga en Viewtiful Joe zijn de enige sidestream games op de GC en ze verkochten ongelofelijk slecht.

 • ik weet wel zeker dat er heel wat meer "hardcore" PS2 bezitters zijn dan op de hardcore Cube bezitters. Er zijn op de PS2 heel wat meer games te vinden voor de hardcore gamer.  Wat een dom woord eigenlijk :P

 • HEHE, wie poste dit net op het IGN forum?

 • Joe verkocht slecht? hoe kom je erbij? in Japan en VS verkocht die game retegoed. En als die game hier in europa slecht geleverd wordt ligt dat niet aan de game zelf denk ik maar aan de distributeur.

 • Joe verkocht slecht? hoe kom je erbij? in Japan en VS verkocht die game retegoed. En als die game hier in europa slecht geleverd wordt ligt dat niet aan de game zelf denk ik maar aan de distributeur.Laat de cijfers dan eens zien.

 • What do you think of the sales perfomance of the game in Japan so far?  "Atsushi: I am not happy with it at all. I don't understand why the game is not selling as it should. The game is very good and should definitely have done better."  bron: www.cube-europe.com  In Amerika weet ik alleen dat het ook niet super verkoopt. In het begin verkocht ie meteen uit (CAPCOM zo blij om het te melden aan sites) maar dat komt ook omdat CAPCOM weinig exemplaren gepublished heeft. Na die uitverkoop heb ik er niets meer van gehoord (btw, nummers van die uitverkoop was ongeveer zoiets van 100.000 units volgens NPD, nadat…. tja, niks meer van gehoord).
 • Het spel is echt zo ongelofelijk goed (ben em nu weer aan het spelen). Hij moet gewoon minimaal 1 mil. exemplaren verkopen. Doet Capcom een keer orgineel, word het weer niet geaccepteerd door de consumenten :S

 • Ik weet het, prachtig spel. Maar 2D games op een powerful console word tegenwoordig niet meer geaccepteerd. Dit zou waarschijnlijk goed verkopen op GBA (natuurlijk kan het niet de effecten produceren die GC kan, maar dat terzijde).

 • originele spellen worden niet meer geaccepteerd… waar moet het in godsnaam heen met de game wereld??? Als het zo door gaat dan krijg je alleen nog maar van die matige baggergames….

 • http://www.arcn08.dsl.pipex.com/Downloads/viewtiful.JPG

  Fan boy gedrag in het officele PS2 magazine.  Ze denken dat het spel beter bestuurd met een PS2 controller. En ze weten zeker dat er een vervolg komt. Allemaal speculaties. En dan noemen ze zichzelf ook nog eens het officele PS2 magazine. LOL.

 • MMM, PS2 pad beter dan de GameCube pad? Overigens gok ik dat VJ Rerival op de PS2 uit komt: anders hebben de mainstreamers weer wat te zeiken dat het spel weer zo moeilijk is…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren