1. Tuur op de WCG

Tuur op de WCG

Vanaf vandaag tot volgende week zal Arthur van Kan (King Tuur) voor InsideGamer een dagboek bijhouden van zijn belevenissen op de World Cyber Games. Als je wilt weten wie Arhur is, bekijk dan zijn profielschets.

Maandag en dinsdag

We kwamen aan op Schiphol en moesten weer eens lekker lang wachten. 30.000 jaar later vertrokken we en begon de hel. In totaal hebben we meer dan 24 uur gereisd. Maar ja, dan zie je het hotel en wordt alles al wel weer wat leuker. Omdat de leiding geen fatsoenlijke kamerindeling kon maken, hebben we lekker veel gezeik gehad om iedereen op de goede kamer te krijgen. Op één van die lui na dan, want die werd heel hard genaaid. Eén gast van Counter Strike zat namelijk in zijn eentje van die groep op een kamer met gasten die het woord verzorging niet in hun vocabulaire hebben staan.

Uiteindelijk konden we toch nog gaan slapen, maar moesten we dinsdag er al weer vroeg uit. Na het ontbijt gingen wij (Greg, Max en Arthur) de stad in. Greg wilde helemaal naar boven vanuit de Market Street en wilde daar over een groot stuk van San Fransisco uitkijken. Het bleek verder te zijn dan Greg dacht, maar we hebben toch een paar foto's gemaakt. Op de weg terug naar het hotel kwamen we nog een paar schreeuwende Amerikanen tegen die iets te veel stuff hadden gehad. Na een ruzie op straat waar het woord motherf*cker veel werd gebruikt, gingen we naar een supermarktje.

Dit zullen we even lekker uitgebreid vertellen. We pakten een paar flessen drank en gingen naar de toonbank. Toen begon het. Er kwam een vrouw binnen die voor de koffie, die je binnen kon halen, kwam. Ze kwam binnen met eten en haar hele huis in haar hand en de eigenaar wilde haar stoppen. Ze begon te schelden en de eigenaar werd pissed. De vrouw spuugde haar "lekkere eten" over de eigenaar heen en wilde naar buiten gaan. De vrouw sloeg kreten uit zoals: "shut up, niggah" en de eigenaar ging over de rode. Hij pakte een stanleymes uit zijn zak en trapte de voordeur open waar de vrouw uit wou vluchten. De eigenaar was iets te laat maar ja, de dag begon weer gezellig.

San Fransisco is dus veel verneukter dan alle plaatsen in Nederland. Voor de rest is het wel chill. Het hotel is lekker luxe en de kamers zijn groot. Vanavond hebben we een openingsparty, wat zeer chill wordt. Ook krijgen we vanmiddag onze outfits, jas en shirts enzo. Meer verslagen in de loop van de week.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Al een tijdje niet Tuur gesproken, maar ik zal zeker zijn prestaties (en die van de andere Nederlanders) gaan volgen… heel veel succes!!!

 • Ik wil hierbij alle, maar vooral de Nederlanders heel veel succes wensen!

 • Succes en laat de wereld maar zien dat wij Nederlanders tot meer in staat zijn dan alleen tulpen kweken en in molens wonen met mooie klompjes aan onze voeten ;p

 • GO get 'em !

 • Succes boys !

 • en nu maar hopen dat 4k grubby en 4k.myth de nederlandse eer hooghouden tijdens de warcraft 3 wcg :)  zelfde geldtook voor lauke en zijn maatje voor ut2k4

  jammer dat er voor generals geen wcg is :P had ik misschien nog een kansje gemaakt :P

 • Kick ass mensen!

 • Succes!  Alleen jammer dat het vrijwel onleesbaar is door de verschrikkelijk slechte zinsopbouw.

 • Succes iedereen!

 • euh….. yay!

 • Wie wil dit nouw niet ga volgend jaar ook maar eens meedoen aan de WGC :P

 • Arthur de beste!

  Gefeliciteerd allemaal!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren