1. Nieuwe update voor Battlefield Vietnam komt morgen

Nieuwe update voor Battlefield Vietnam komt morgen

Morgen zal patch 1.2 voor Battlefield Vietnam verschijnen, het is alleen wel wat meer dan een gewone patch. Deze tweede grote patch zal namelijk ook nieuwe content bevatten, wat het meer een kleine update maakt dan een patch.

Er zijn allereerst twee nieuwe voertuigen aanwezig, de T-72 tank en de AC-47 bommenwerper. Deze nieuwe voertuigen zal je kunnen gaan gebruiken in een nieuwe map genaamd Sewers of Saigon. Uiteraard kent de patch ook een hele lading gameplay veranderingen om alle gevechten net wat meer balans te geven. Er zijn ook filmpjes van de nieuwe map en de twee nieuwe voertuigen, bekijk deze hier. Overigens zal met de komst van deze patch ook een auto updater toegevoegd worden aan Battlefield Vietnam die het spel regelmatig zal updaten. Zodra de patch morgen uit is lees je het hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Beter!

  • jeej ik heb alleen geen battlefield vietnam:D

  • @:Pivu0    Er komen helemaal geen updates meer voor bf-1942

    Versie 1.6 was de laatse die ontwikelaar DICE uitgaf voor het spel    Het lijkt me wel leuk weer eens een nieuwe map uit te probere plus de nieuwe voertuigen  • spel loopt nog steeds zo traag op me pc

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren