1. I want it now, I want it now…

I want it now, I want it now…

Zoals de meeste IG members die me een beetje kennen wel weten ben ik enorm geobsedeerd door Rock Band. Ik was degene die zei dat Rock Band van mij een grotere hype kreeg dan GTA, ik was degene die al maanden smachtend op de game wacht en ik was degen die de game meteen bestelde. Nu is de game dan eindelijk verschenen in Engeland en wachtte ik geduldig op mijn game.

Gister echter gebeurde er iets waardoor het wachten voor mij ondraaglijk werd. Naast het bericht dat mijn Rock Band pas op 28 mei aankwam in Schiedam, stond er die dag namelijk een bezorger van DHL voor de deur met een enorm pakket. Na het zetten van een korte handtekening was ik trots bezitter van de gitaar, microfoon en drums waarmee je de game Rock Band behoort te spelen. Je kan al raden wat het gevolg was; ik staar nu al de hele dag naar een enorm vette gitaar, drum en microfoon zonder ze te kunnen gebruiken in de game waar ik al maanden op wacht.

Dus zit ik hier terwijl ik mijn lust voor Rock Band steeds groter voel worden naar die instrumenten te kijken. Af en toe de drums of de gitaar erbij pakkend om droog met Youtube video’s mee te spelen (wat er overigens absoluut lachwekkend uit ziet). Af en toe ga ik ook langs de enorme lijst met te downloaden nummers op Xbox Live en er is die hele tijd maar één gedachte ik mijn hoofd rondspookt. Ik wil Rock Band voor de 360 en ik wil hem wel nu. Helaas is er zo goed als geen kans dat de game voor woensdag aankomt aangezien hij via Duitsland moet worden geleverd. Dit vind ik op zich vreemd, aangezien het een niet compleet logische route is vanuit Londen.

Dus pak ik maar weer dat enorm slicke drumstel erbij en zet ik weer Yotube aan. Ik denk dat ik deze keer maar het nummer Hysteria van Muse droog ga zitten meespelen en ondertussen zachtjes meezing met de o zo toepasselijke lyrics. Cause I want it now, I want it now…

De kwelling.... :(

Dit artikel delen

Over de auteur

Limoenlichtje. Bladibladibla