1. YOFL: Heyho heyho... vervoeren doe je zo

YOFL: Heyho heyho... vervoeren doe je zo

Is dat geen catchy titel or what? Maar waar slaat het eigenlijk op? Nou beste lezers, vorige week vrijdag na een paar uren les kon ik al weer lekker vertrekken en kon een vriend van me zijn plan die hij al maanden in zijn hoofd had, vervullen: een mooi HD tv’tje halen en een PS3. Zijn beste vriend kwam ook die morgen vanuit Amsterdam om dit heugelijke moment mee te maken. Dus, stonden we niet veel later bij de Media Markt in Arnhem. Beetje tv’s kijken, die in principe in het niet vallen met die huge ass tv van € 80000. Daarover kregen we trouwens een verhaal over te horen: het bleek dat mensen puur naar de Media Markt kwamen om die tv te bekijken. Omdat ze niet geloofden dat er een tv zou staan die werkelijk € 80000 waard is. Uiteindelijk bleek het de waarheid te zijn en volgens de enthousiaste verkoper lieten mensen een foto van zichzelf maken met die tv. Net toen ik dacht dat de mens niet achterlijker kan worden. Nou ja, Lex Luthor vond van niet dus, die precies op dat moment voorbij kwam.

Goeie Lex, maar iedereen weet dat je ongelijk hebt. Anyways, nadat er eindelijk was gekozen voor de goede PS3 pack en wat accesoires, werd het tv’tje uitgekozen (wederom werden we geholpen door een verkoper, die vreselijk baalde dat zijn vriendin beter is in Wii Fit) en konden we naar de kassa. Nu denken jullie; dan gaan ze de auto in en rijden ze naar huis. WRONG. Nee, we waren met de trein. En als je dan ook nog helemaal naar de andere kant van Beuningen moet (ergens achter Nijmegen) dan ben je zwaar de sjaak. Nou, het viel allemaal reuze mee. De één met de PS3 in de hand, de andere twee met de tv liepen we vrolijk door Arnhem. Het was vooral leuk om te zien hoe mensen reageren op je wanneer je zoiets door een stad heen sleept. We kregen zelfs een opmerking van een vrouwtje, die mopperde over het feit dat we haar maandsalaris uitgaven... nou ja mevrouw, die mening mag u hebben. Over het algemeen waren de reacties veel leuker. Vooral het aantal mensen die met een “whut” face in Arnhem naar ons keken was wel vrij hilarisch. De trappen opgaan in Arnhem was een grappige bezigheid. Mensen die lachend met hun hoofd schudden of ze wezen er op dat er ook een lift was. Nee, deze manier is leuker. Eenmaal in de trein werden er allerlei “patser”shots gemaakt van de aanwinsten. Een iel en oud mannetje was hier getuige van, maar volgens mij zat hij meer naar mijn maat te kijken dan naar die tv. Hmm. Ook in Nijmegen waren de mensen nogal verbaasd om te horen dat we vanuit Arnhem kwamen. Al was ik eerder geschrokken over een man en zijn zoon die samen een soort malliot aan hadden. Een stel mislukte Robin Hoods zeg maar.

Toen we na een uur eindelijk in Beuningen waren aangekomen na veel draagwerk, was alles goed. Lekker geprutst, de boel opgezet en voila: nieuw entertainment center. Terwijl we op de bank zaten knikten we wat en waren we blij. En GTA IV was ook wel aardig naar mijn mening. (Al werd ik voor gek verklaard dat ik niet voor die game een PS3 zou halen) Wel grappig, dat wel. Vooral toen ik amper 10 seconden bezig was, werd ik al achtervolgt door de politie (dat krijg je als een agent een pistool op je richt en je hem snel een mep verkoopt). In ieder geval, de dag was goed en de reis was grappig.

Dit artikel delen

Over de auteur