1. Opvolger GameCube begin 2006

Opvolger GameCube begin 2006

In een interview met IGN heeft Reginald Fils-Aime (bekend van “Taking names and kicking ass”) de waarschijnlijke lanceerdatum voor de Nintendo Revolution, beter bekend als GameCube 2, bekend gemaakt. Natuurlijk geen precieze datum, maar hoe de lancering van de GameCube af zal hangen van de lancering van de concurrentie.

Nintendo focust zich vooral op de PlayStation 3, wanneer deze console ongeveer op de markt gebracht zal gaan worden komt ook de nieuwe Nintendo. Dit om de concurrentie aan te binden met Sony. Natuurlijk houdt Nintendo ook rekening met Microsoft, maar men kijkt overwegend naar Sony. Onderschat Nintendo Microsoft hier misschien of nemen ze de juiste beslissing? Dit zullen we pas weten over een erg lange tijd. Voor meer informatie over de lanceerdata van de Xbox 2 en PlayStation 3 kun je het beste dit bericht nog eens bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik vind dat Nintendo niet naar Sony moet kijken. Ze moeten hun console eerder uitbrengen dan de PS3 om een groter deel van de Japanse markt in hun bezit te krijgen, want ik denk dat de volgende console van Microsoft weer niet aan zal slaan in Japan.

 • Voor nintendo zou het waarschijnlijk te slecht zijn als ze als 1e op de markt komen, te weinig hype. Sony heeft daar minder last van als je kijkt naar de ps2. De xenon zal het waarschijnlijk ook niet makkelijk hebben als ze als 1e op de markt zijn.  Dat zal nintendo vast zo ongeveer bedacht hebben. Benieuwd wat ze er alle 3 van gaan bakken

 • @ Mercurial  Alsof dat uitmaakt wij leven hier in Europa en hier gaat Nintendo het moeilijk krijgen. Wat die eigenwijze Japanners wel niet doen moeten zij weten, maar pas op want Microsoft heeft heus wel de macht mo Japanse games exclusief te verkrijgen. Dus Nintendo onderschat de situatie, zeker!

 • Maar ze leren van fouten iets wat Nintendo ook wat vaker mag doen. Let op de praatjes van Mircosoft en die van Nintendo, het grote verschil zul je merken. Dat het uiteindelijk de daden zijn, Nintendo praat een boel blabla.

 • Pff, ze kijken allemaal naar sony zeker.

  Een tijd terug: xbox2 zal HD hebben als ps3 HD heeft, Xbox2 zijn geheugen zal opgekrikt worden als ps3 meer heeft,…

  Dat was toch he? of was dat verzonnen?

  En nu kijkt nintendo naar de release van ps3.

  Ik vind dit fout, ja, idd mercurial.

  Ze moeten allen onafhankelijk reageren.

  Dat zou ook veel beter overkomen. Nu lijkt het alsof ze constant rekening moeten houden met sony.

  En dan komt dat over als een soort van angst.

  Ik zeg wel: "komt over" want het is geen angst. • Neenee het is geen angst… Sony scares the shit outta Ninty. Maar eigenlijk reageer ik liever niet hier, de discussies hier zijn namelijk zwaar gaar en overdreven . Dus praat maar verder met elkaar heren.

 • oke doen we :D:P

 • Ik denk dat ze Microsoft tog egt onderschatten. Ze hebben egt wel geleerd van hun fout bij de vorige launch. Ik denk dus dat de xenon gaat winnen van de Revolution en de ps3. Als ze tenminste weer een zoveel betere console maken.

 • Haha oke dan. Das al de 2e die der in tuind. Ze willen allemaal de beste zijn. Zucht was t maar al mei. Hopelijk laten ze dan iets zien van de nieuwe generatie geldverslinders.

 • sooo……?

 • waarom denken jullie dat ze microsoft onderschatten?

  Denk het juist niet microsoft komt in japan niet uit de voeten en ben bang daar daar ook niet gauw verandering in komt, omdat het amerikaans is. Ik denk dat het juist goed is dat ze meer met sony rekening houden omdat dat ook de grootste concurrent is

 • nou 2006 dat is best ver lang w8en dus:P

 • Mooi, hoe later hoe beter. Heb nog geen zin in de opvolger van de Cube, heb dan liever de DS.

 • wrom te vroeg? ik had ook nog wel door gewild met deze consoles, maar MS zag het niet meer zitten, en terecht, maar als ninty niet mee gaat, dan wordt het helemaal een ramp, ze zijn voor het eerst sinds ergens in 1960 (uit mn hoofd) in de rode cijfers gekomenm, ik hoop dat ze dikke winst maken, niet ten koste van MS, maar ik gun ze alle winst en steun. vertrouwen is beschadigd,  maar Nintendo will never die!!

 • Ik denk dat het van Nintendo wel slim is om eerder naar Sony uit te kijken dan naar Microsoft. Daarmee bedoel ik niet dat de Xbox een slechte console is en dat de PS2 beter is, maar de PS2 is wel immens veel populairder dan de Xbox en daarmee zal Sony al een goede fanbase op hebben gebouwd van mensen die de PS3 ook willen kopen.  Daarom is het verstandig om op Sony te letten. Ik vind wel dat Nintendo OOK op MS moet letten, want die zijn zeker niet onbelangrijk. De lanceerdatum is wel degelijk belangrijk, zowel voor Nintendo, als Microsoft, als Sony.  Moge Nintendo het goed doen de volgende generatie, zodat ik er nog veel van kan genieten. • Maar als die consoles der zijn, tja die monsters consoles zullen toch best wel duur worden in het begin. Ik schat zo rond de 400 of 500 euro. Consoles zijn altijd duur in het begin, maar die prijzen zakken naderhand wel.

 • Wat word het lachen geblazen als Sony met de ps3 heel wat dingen geheim weet te houden. Denken Nintendo en Microsoft dat de ps3 iets niet heeft, terwijl de ps3 het tog krijgt.  Sony kan eigenlijk een heel slim spelletje spelen maar dat kan ook heel gevaarlijk zijn. Ik hoop dat ze bij Nintendo en Microsoft ook wat eigen ideen hebben zodat zij Sony kunnen verrassen. Microsoft heeft in mijn ogen hele goede papieren, omdat zij al een heel goed werkend online-network hebben. Op dit gebied kunnen Sony en vooral Nintendo iets leren.  Ik denk ook dat de PS3 gewoon weer als warme broodjes over de toonbank gaan, omdat ze gewoon een hele grote voorsprong op microsoft en nintendo hebben. Trouwens, de x-box gaat denk ik ook erg goede zaken doen totdat de next-gen consoles uitkomen. Daarom gaat sony de ps3 niet te laat uitbrengen zodat Microsoft het gat naar Sony niet kan dichten.  En de cube?? Ik zie de cube nu goede zaken doen met hun lage prijs, maar over een half jaartje al de ps2 en de x-box nog goedkoper worden denk ik dat nintendo slechte zaken gaat doen. Helemaal omdat er zo weinig games uitkomen en er zijn ook niet egt veel games aangekondigd voor de cube

 • Ja, maar wat als dat superkonijn uit donnie darko ermee gaat lopen?

  Hoe gaat het dan verder met de xbox 2?

 • xenon (83.116.13.144)  Jij zegt dat de microsoft ''the power and the money'' heeft, maar hou wel in je achterhoofd dat de ps2 veel eerder op de markt is gekomen dan de x-box en cube. En geloof me maar de Nintendo en sony genoeg geld hebben. Je kan dus niet weten welke de beste console word. Ik zeg dit niet snel maar volgens mij ben jij gewoon een x-box fanboy, want je kijkt nergens neutraal tegenop. Oke de x-box heeft betere graphics dan de ps2 maar wie zegt dat dat ook gebeurd met de opvolgers van deze consoles nu ze waarschijnlijk niet zo ver van mekaar uitkomen.

 • ja, maar zo heeft sony wel de macht in handen.  En over koffie gesproken, de koffieverkoop is gestegen met 190 % dus, wie weet gaat het geld daar wel naartoe?

  die nintendomannen zijn toch allemaal zo een koffiedrinkers?


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren