1. Battlefield Vietnam patch vrijgegeven

Battlefield Vietnam patch vrijgegeven

De Battlefield Vietnam 1.2 patch is vrijgegeven. De patch bevat drie nieuwe maps waarin tunnels geïntroduceerd worden. Het normale land en de tunnels zullen als twee verschillende gebieden beschouwd worden, waardoor ook de landkaart maar één van de twee weergeeft. De nieuwe maps zijn getiteld:

Operation Cedar Falls

Saigon 1968

Fall of Saigon

Daarnaast zijn er ook zeven nieuwe voertuigen toegevoegd:

A1 Skyraider – twee verschillende versies van dit vliegtuig, de ene werkt goed tegen infantrie (napalm en machinegeweren) en de ander tegen voertuigen (bommen en raketten).Ontos – Een nieuwe tank van de Verenigde Staten die één projectiel per keer kan schieten of zes tegelijk.BRDM Malyutka - een voertuig van de NVA dat zich op water en land kan voortbewegen. Dit voertuig vuurt op afstand bestuurbare raketten af.T-72 – een zware NVA tank met zowel een loop voor zware kogels als een machinegeweer.AC-47 Gunship – Voor zowel transport als aanval met een hele batterij machine geweren en de mogelijkheid om bommen te laten vallen.M35A1 Nancy – Een platte truck met achterin een Quad 0.50 machinegeweer en een M60.BM21 Troop Transport – Een BM21 truck met bepantserde zitplaatsen achterin.

Als laatste zijn er natuurlijk de nodige foutjes opgelost en is er een spectator-mode toegevoegd. De patch is te downloaden via onderstaande sites:

Downloads (296 MB)

Download 1 (EA Games)

Download 2 (FilePlanet)

Download 3 (3D Gamers)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Yeaha, hijs echt heel cool, vooral die Gunship. :)

  Jammer dat ie nog niet zo goed draait op mn TI4200 :(  Maar goed gedaan Rick! (Y)

 • downloaden!!!!!!!!!!!

 • Ik vraag Battlefield voor mn verjaardag volgende week. Het spel sprak me niet echt aan. Niet zo'n goede recenties.  Maar koop hem toch :P Battlefield is altijd een feest. Hopelijk zijn die patches wel goed.

 • jammer dat er geen nieuwe wapens bij zitten  maar het is wel leuk weer wat nieuwe voertuigen en mappen te hebben

 • Eindelijk een paar nieuwe maps! Ik was onderhand wel uitgekeken op de oude :) Ben ook wel benieuwd hoe de nieuwe voertuigen zijn, en of deze patch beter is dan de 1.1 patch. Die behoorlijk teleurstellend was imo.  Ik had de patch net al gedownload, alleen dat was de 1.00 > 1.2 patch, terwijl ik de 1.1 > 1.2 patch moest hebben -_-'

 • Dat vliegtuig is ook wel dope. En perfect | concept. Ik heb battleifeld al zo'n 2/3 maanden en ik vermaak me er nog pirma mee. Speel het elke dag nog :).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren