1. De geruchtenrubriek van EGM maakt overuren

De geruchtenrubriek van EGM maakt overuren

De geruchtenrubriek van de Amerikaanse EGM (Electronic Gaming Monthly) had het volgende te melden:

Eind dit jaar zou er een nieuw spel op de markt moeten komen met Cloud in de hoofdrol. Het zou een actiespel als Devil May Cry moeten worden.

Nokia zou in de loop van het jaar nog een ander model van de N-Gage uit gaan brengen. Zou dit design wel de strijd met de Game Boy Advance aankunnen?

Electronic Arts zou bezig zijn aan een spel gebaseerd op de Godfather licentie.

De opvolgers van Rise to Honor, Twisted Metal, Dark Cloud en Mark of Kri zijn in de maak. De laatste zou deze keer niet door Sony zelf worden uitgebracht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Hm, kan allemaal heel goed waar zijn.

  En een Godfather licentie? Zeker met een minigame dat je binnen een tijdslimiet zoveel mogelijk paardenhoofden moet afhakken. :P

  Nou ja, ik zie wel hoe dit allemaal uitpakt.

 • Mafia was nooit echt een spectaculaire film. De hele film door leefde je met de karakters mee en de laatste vijf minuten werden allen vijanden om zeep geholpen.  Lijkt me moeilijk om hier een leuk spel van te maken.

 • Een vervolg op Twisted Metal:black !!! GEWELDIG!!!!!!

 • Cloud? Van FF VII? Mijn god Square waar zijn jullie mee bezig. Eerst FF X-2 dat wel een goed spel is maar zeker geen volwaardige FF, dan Advent Children, dit ook nog?  Van mij mogen ze wel eens een keer in plaats van zulk soort semi-innovatieve dingen eens gewoon een verschrikkelijk standaard maar wel meesplepende FF maken á lá FF IX.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren