1. Tony Hawk's Underground 2

Tony Hawk's Underground 2

Deze week staat InsideGamer in het teken van het hilarische Tony Hawk’s Underground 2. Je kunt van ons diverse artikelen verwachten die op één of andere manier gekoppeld kunnen worden aan dit spel. Omdat dit niet het eerste deel is uit de Tony Hawk serie, kijken we terug op de rest van de serie. Verder gaan we eens kijken naar de opties in het spel en sluiten we af met een recensie. Bovendien hebben we weer een heerlijke prijsvraag waarbij deze topper gewonnen kan worden voor de PlayStation 2.

Over Tony Hawk’s Underground 2

Tony Hawk’s Underground 2 is inmiddels het zesde deel uit de Tony Hawk serie en de tweede die de naam Underground met zich mee krijgt. Ook deze keer is er een uitgebreide Story mode, waarin jij als beginnende skater in een team van Tony Hawk terecht komt en allerlei opdrachten moet uitvoeren.

Ook kan er deelgenomen worden aan verschillende toernooien, waarin onder andere het team van Bam Margera (Jackass, Viva La Bam) bestreden moet worden. Verder zal het spel vooralsnog alleen op de PlayStation 2 online gespeeld kunnen worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Het lijkt op uitmelken, maar iedere keer weten ze het spel toch weer zo te verbeteren dat het toch toptitel wordt. W shall see..

  • Het spel is volgens mij wel heel uitgebried.

  • kheb deze al:P

  • Ik heb hem al en hij is gewoon weer verbeterd, vooral heel uitgebreid. Naast de over-the-top-story mode heb je voor de old-school fans ook gewoon de classic mode. Persoonlijk vind ik die story mode wel gaaf maar de classic mode blijft gewoon ouderwets leuk.

  • Tony Hawk Underground vond ik echt niks meer aan.. Na deel Tony Hawk 3 is het alleen maar minder leuk geworden. Ik ben wel blij om te zien dat sommige mensen het nog wel leuk vinden :) misschien kan ik Underground verkopen :p

  • Ik heb de game. Hij is tof. Heb online nog niet geprobeerd. Ik moet dan ff mn mates van TXO en =BGOAT= Clan gaan opsporen. :D

  • bgoat?? ik heb gister iemand van die gasten online gezien…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren