1. bullshit logs

bullshit logs

zoals jullie zien gaat deze log over bullshit recensies.

je hebt het vast wel eens gezien een recensie die nergens op slaat en toen ik die van paardensnol las dacht ik nu is het genoeg, vandaar deze log.

Dit moet echt eens stoppen al die bullshit recensies, ik zal jullie eens een paar links geven die naar zulke recensies leiden.

http://www.insidegamer.nl/xbox360/thegodfather/memberrecensies/4683

http://www.insidegamer.nl/playstation3/sonicthehedgehog/memberrecensies/4681

http://www.insidegamer.nl/wii/redsteel/memberrecensies/2341 deze is van Tim de Gamer die had gewoon 4 recensies op een dag gemaakt!

Lees ze maar eens dan zul je vast verbaasd staan dat sommige mensen zulke shit recensies plaatsen. Nu moeten jullie niet denken dat ik zo’n meesterlijke recensie/ weblog schrijver ben kijk dit maar even want dit is mijn werk:

http://www.insidegamer.nl/members/59740/weblog/3040 dit is echt bagger heh? IG moet eens een keer iets doen aan mensen die dit soort werk plaatsen want ze verwijderen de recensies OK, maar dat is toch niet genoeg want dan kunnen ze zo weer een shit recensie plaatsen. Ze moeten gewoon dat soort leden bannen dan weet IG ok die kan geen baggerzooi meer plaatsen en misschien leren de mensen die gebanned werden hun lesje eens. Eerlijk gezegd denk ik dat de meeste het don om de IGS (ik vroeger ook maar een paar leden (stan631 en WiiZzhole en raving rabbid 77) hebben me erop gewezen dat dit gewoon niet kan. Ik denk eigenlijk dat ik niet de enige ben die dit denkt dus ik heb het idee dat ik voor veel leden spreek in deze log.

Dit artikel delen

Over de auteur