1. Zin

Zin

Ik heb een probleempje. Ik heb nergens zin in.

Ik heb vele mogelijkheden om me bezig te houden, maar toch… Niets kan me echt boeien en bezighouden, zodat ik het gevoel heb dat ik me echt écht vermaak.

Ik geraak er gewoonweg niet aan uit. Mijn examens beginnen over zes daagjes, ik heb verscheidene games die ik nog niet volledig uitgespeeld heb (opgroeien met Sony en daarna verdergaan met Nintendo-> not a very good idea!), ik kan mijn sociale relaties onderhouden via MSN (gewoon wat lullen tegen elkaar via de PC dus), ik zou mijn tekening wat verder kunnen afwerken of ik kan gewoon wat TV gaan kijken!

En om de één of andere reden, die mij volledig onbekend is, heb ik daar allemaal geen zin in. Ik heb ook niet echt veel fut in mijn lichaam zitten voor het ogenblik. Ik mis de motivatie om met iets leuks te beginnen. Maar waarom? Heeft het te maken met het feit dat ik me niet echt gelukkig voel op dit moment, dat ik weinig lef heb om initiatief te nemen om iets leuks te ondernemen of is dit gewoon mijn karakter? Ik vind het maar vreemd… En vervelend!

Ik voel me lui, zwaar en gewoon slecht! Wat is dat toch met mij?! Waarom kan ik niet zo'n energieke jonge student zijn die bruist van het leven? Nou ja, bruisen van het leven is nu ook niet per sé nodig, maar wat meer zin hebben in het leven ontdekken zou welkom zijn. Misschien moest ik maar eens beginnen met een nieuwe hobby uit te proberen….

En wat doet iemand in een situatie als deze dan? Hij schrijft er een log over en krikt zijn IGS wat omhoog!

Dit artikel delen

Over de auteur