1. Toch maar weer... Bier Drinken!

Toch maar weer... Bier Drinken!

Vrijdag 6 Juni 2008 is een tragische dag voor mij. Nadat één jaar terug de liefde tussen mij en mijn (ex)vriendin definitief was gedoofd, stond ik vandaag een stel van m'n beste maten & matinnen uit te zwaaien op luchthaven schiphol. En ja, ze gingen lekker plezier maken. Op Rhodos nog wel. Door de hoge werkdruk kon ik niet mee. Dan iis de vraag, hoe ga je in deze voorzomer, en strakjes zomer, je tijd verdoen?

Het zal je dan ook niet verbazen dat ik hier verveeld met een blikje bier, inmiddels m'n vierde, achter de PC zit een logje te tikken. Gamen gaat op den duur vervelen. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik trek m'n vijfde blikje open en luister een beetje naar muziek. Duffy- Warwick Avenue. Wat een prachtig emotioneel lied. Ik raak er ontroerd van.

Gisteren heb ik seizoen 1, 2 en 3 gekocht van Lost, en ik ga het zo in mijn Dvd Speler proppen. Weer wat om mijn tijd mee te verdoen.

Dit wat ik net heb getypt is natuurlijk grote onzin, en ik heb een vraag. Aangzien Volendam niet zo groot is en ik nu twee vrienden heb waarmee ik Atthemoment mee om kan gaan. Woon jij in Volendam en omstreken, kom ff langs! (anders pak ik nog maar wat bier)

Dit artikel delen

Over de auteur