1. Racen door Seoul in Gran Turismo 4

Racen door Seoul in Gran Turismo 4

Gran Turismo 4 zal een baan bevatten waar spelers in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul kunnen gaan racen.

Naast Seoul zijn de volgende steden waarin je zult kunnen racen al bekend: Tokio, Hong Kong, Las Vegas, Seattle, New York, Parijs, Monaco, Rome en Amalfi. Tot nu toe heeft Sony al meer dan dertig banen onthuld, waar er vijftig beloofd zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

 • Voor de offline versie ja. Dus eerst krijg je een demo voor 50 euro, dan een offline versie voor 60 euro en dan een online versie voor weer 60 euro. Afzetters….

 • @ 2pacalypse  Crypton heeft wel degelijk gelijk, ik zal ff opzoeken waar het precies staat, maar je moest iig 50 euro neertellen voor Prologue, straks 60 euro voor GT4 (zonder online mode) en als Sony straks eindelijk de online versie afheeft zullen ze die weer gaan verkopen voor een eurootje of 50 / 60. En dat vind ik ook afzetterij.  Verder vind ik dat dit soort nieuws hartstikke leuk is van Sony, maar mensen zitten hier echt niet op te wachten. Die willen gewoon de game spelen.


 • Kom maar op :D Super game allready!!  en zit niet te zeuren over off-online.. er komt wel een LAN optie in dus als je echt wil race met je vriends is er altijd nog een VPN verbinding via internet te regelen :) of anders wacht je nog een jaar dan zal die online versie wel uit zijn voor de fans..

  screens! (lowres):

  http://www.jeux-france.com/news6494.html  even MORE! (hires)

  http://ruliweb.intizen.com/data/rulinews/read.htm?num=12775 • @Crypton en Rossi ehm niemand verplicht je om al die versies te kopen toch? Sony weet wat de markt wil. Als je persé online wil moet je nog enkele maanden wachten, vind je online niet belangrijk kan je GT4 al in december kopen, de offline versie dan.

 • @ Berserk (en anderen)  Ik begrijp ook wel dat mensen het toch wel kopen, ik vind het alleen een beetje jammer dat Sony hun probleem (het niet op tijd afhebben van de online mode) afschuift op de consument.  Verder is het ook wel logisch dat er straks nog een ander deel komt met online mogelijkheden. Sony wil natuurlijk wachten totdat ook hun console online een beetje gaat lopen. Ik ben absoluut geen fanboy maar het online gebeuren van Sony steekt natuurlijk nogal schril af tegen Xbox Live.


 • Prijs van prologue en offline versie zijn uiteraard bekend. Prijskaartje van online versie is nog niet bevestigd. Ug zegt dus maar wat… en zoals Crypton ook al zegd ben je niet verplicht ze te kopen.

 • @crypton % @Rosse:  Dit is de 1000 keer dat ik mensen de standaard opmerking zie maken over eerst de proloque, dan de offline, en dan de online versie….iedereen heeft deze tekst nu al 1000 keer gelezen van 1000 verschillende mensen….PFFFFFFF…jullie hebben gelijk, MAAR NU WETEN WE HET WEL EEN KEER ZO LANGZAMERHAND…..als je niks nieuws te melden hebt, zeg dan niks…..want al die cliche-opmerkingen elke keer, daar worden wij (dus niet alleen ik) doodmoe van.

 • GT is echt een K*t spel jo  k ga er ook niet verder op in

 • @ Sharpius  Helemaal gelijk jonge  @ itrim  Hahahahaha, GT een kut spel, lolbroek. Wat is er zo kut aan dan.
Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren