1. in your face EA

in your face EA

Wie heeft Nederland Italië niet gezien (die van voetbal houden).

Het was een wedstrijd om te genieten alleen al in de begin fase moest je al op het puntje van je stoel zitten. En toen kwam die in de 26ste minuut de 1-0 voor Oranje. Dit gebeurde nadat Sneijder die buiten 16 stond de bal kreeg na een vrije trap mee, hij schoot hem! Deze schoot zou missen als van Nistelrooy er niet stond. Maar de vraag was toen of die buitenspel stond en nee dat was die niet omdat een speler van Italië achter het doel lag. De goal was verdiend want Nederland speelde beter in deze ronde.

Na 5 minuten speel was er een corner voor Italië die werd net op het neppertje uit de goal gehouden door van Bronckhorst. Van der Vaart kreeg de bal past hem naar van Bronckhorst die net over de middenlijn kwam, hij houdt de bal ondercontrole en houd het rustige past hem naar Kuijt die kopt hem vervolgens naar Sneijder en hij scoort. Een betere traktatie kan de jarige onze niet geven. En zo eindigde de eerste drie kwartier.

De tweedehalf begint met een lachende van Nistelrooy die de aftrap neemt. De eerste volgende 5min. waren zwaar voor Oranje want de Italianen spelen veler maar dit resenterde niet uit in de tussenstand door van Bronckhorst, Boularouch en van der Sar. Maar toch bleef Nederland stand houden, vooral deze half was om te genieten en dit leidde tot de 3-0. Van bronckhorst die de basis legde voor de 2-0 paste de bal naar Kuijt die schoot maar kwam op Buffon's hoofd, Kuijt kreeg de bal weer gaf een hoge voorzet op van Bronckhorst die kopt hem en die zit.

Nederland 3, Italië noppes

Dit was de wedstrijd van van bronckhorst, maar de spelers die ook opveilen waren Boularouch, Sneijder, Engelaar, Kuijt en natuurlijk van dar Sar.

Maar natuurlijke moeten we niet vroeg juigen want de EK is net begon dus kan er als gebeuren.

Maar nu Vragen jullie af waarom de titel?

Nou dat komt zo, ik heb gelezen dat het speel EUFA EURO 2008 Oranje in de simulatie telkens laat verliezen.

Ik denk dat deze wedstrijd laat zien dat het niet altijd gaat om de spelers goede punten, maar ook om het teamwerk, de opstelling en blessures.

Dus vertrouw geen simulatie meer voor een wedstrijd, dus gewoon lekker zitten met chips en drinken en van de wedstrijd genieten.

Dit artikel delen

Over de auteur