1. Extra's voor Riddick

Extra's voor Riddick

Vivendi Universal heeft losgelaten dat The Chronicles of Riddick een extra Mech Robot zal bevatten die ook speelbaar zal zijn in de multiplayer. Ook is er een modus toegevoegd die in de Xbox versie ontbrak, met daarin een extra arena. Zoals verwacht zal alles in een hogere resolutie te bewonderen zijn.

Als laatste voegde Vivendi Universal nog toe dat The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay Director's Cut in december 2004 zal verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wat een extra's :P

 • zeer vet spel

 • T'is niet de eerste keer dat ze bij een pc conversie van een spel extra onderdelen toevoegen  Gearbox voegde bv bij halo Combat Evolved (pc) een compleet nieuwe multieplayer toe

 • idd, precies wat ik altijd al zeg… eigenlijk ben je gewoon dom als je een xbox koopt voor de grote titels… want halo (2) en ook al dit spel komen later in verbeterde versie gewoon uit op de pc…. best debiel eigenlijk, maar beter voor ons, want dan kon ik lekker mn geld aan een PS2 en Gamecube besteden :), en dit spel en halo (2) zullen ook wel stukken beter spelen op de pc, want het zijn FPS games!…

 • Ja dat klopt en ik speel persoonlijk een spel gelijk graag wanneer die uitkomt. Neem bv GTA SA (ook met games van de ps2 gebeurd het) . Het is nog niet duidelijk wanneer die op de pc uitkomt maar het gaat zeker wel meer dan een half jaartje duren. Ik zou GTA SA voor geen goud willen missen en die game meteen spelen. En Halo kwam wel na een hele lange tijd uit op de pc, en dan was de multiplayer wel leuk maar de grphics hadden tog wel wat beter gekunt. Het is maar de vraag of je wel geduld hebt om (soms heeeeel lang) te w8en op toppers die uiteindelijk op de pc uitkomen.

 • Maar is het zeker dat GTA:SA niet op de Xbox uitkomt? Volgens mij niet hor..

 • ok effe voor de duidelijkheid jongens  GTA:SA komt eerst uit op de PS2, dan op de pc en daarna op de XBOX

 • Zworen  Wat een onzin dat iedereen tegenwoordig wel even een goede pc heeft. Je bent dan al snel 800-1000 euro kwijt. Maar dan houdt het nog niet op. Nee hoor, een half jaar later zit je al weer met die noodzakelijke upgrade om de nieuwste shit te kunnen blijven spelen. Hadsafladsa, daar gaat weer 150 euri, daar had je een console voor kunnen kopen! Concusie: de pc gamer is veel en veel duurder uit.

 • Telekens een "FPS" wordt genoemd die innovatief is op Pc zegt men hier dat het er geen is. Kan best zijn maar wat is dan zo innovatief aan Riddick EN dat het toch een pure FPS blijft? Ik ken het spel namelijk niet zo goed.

 • @ ikon

  je hebt idd gelijk dat topgames als Ninja Gaiden en Sudeki en Fable alleen op de Xbox komen…. maar straks zul je zien dat de meeste topgames voor de xbox van Rare afkomen, het bedrijf dat eerst zo lekkere games maakte voor nintendo…. en billy gates gooit er ff wat geld tegenaan en hoppa, nu krijgt microSCHOFT die topgames…. en halo 2 komt vast wel op de pc uit hoor…. in verbeterde versie!  en GTA speel ik zelf ook liever op de pc… je kunt er altijd leuke dingen voor downloaden, skins etc, mods, wel grappig. ook zijn de graphics vaak een stuk beter.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren