1. Mijn haat-liefde verhouding met Fifa 08

Mijn haat-liefde verhouding met Fifa 08

Ik heb voetbal spellen altijd al leuk gevonden. Ik krijg er altijd klamme handjes van, omdat ik het zo spannend is en een wedstrijd alle kanten kan opgaan. Voorgaande delen konden meestal ook online, alleen had ik geen live gebeuren op mijn PS2 en diegene die ik voor mijn pc had die waren euhm..

Maar goed ik heb dus Fifa 08 en online is dit spel echt geweldig, je komt bijna altijd wel tegen iemand die ongeveer net zo goed als jouw is en dat zorgt voor zeer spannende wedstrijden. Helaas is de besturing niet zo super van Fifa 08 en zorgt dat bij mij voor veel frustratie. Vooral als ik verlies, dan komen de krachtermen naar boven en dan kan ik me niet meer bedwingen.

Maar er zijn ook momenten, wanneer ik dus een super spannende wedstrijd heb gespeeld en dan heb ik echt gezweet joh, gelukkig niet zo erg als die gast in die Axe reclame. Dus de ene keer sta ik na een potje te juigen en de andere keer zet ik mijn 360 uit en vloek nog wat. Ik weet het het ligt ook deels aan mijzelf, voordat mensen daarover gaan zeuren Ja, zelfs online voetbal is emotie.

Dit artikel delen

Over de auteur