1. Championship Manager 5 laat op zich wachten

Championship Manager 5 laat op zich wachten

Championship Manager 5 zal niet in oktober verschijnen, en staat nu gepland vlak voor de kerst. In het ergste geval zal het spel pas volgend jaar verschijnen. Eidos heeft dit vandaag bekend gemaakt. Ook herhaalde de uitgever dat de gesprekken om de mogelijke verkoop van het bedrijf doorgaan. Na een week van speculatie zag Eidos haar aandeel naar het laagste punt van het jaar zakken. Eidos:

"Further to the announcement on 2nd August 2004, the release of the PC version of Championship Manager 5 will not now take place in October. Eidos is continuing to work towards release of the PC version of the game shortly before Christmas, although this may extend into the New Year."

De versies voor de Xbox en PlayStation zouden wel aardig op schema liggen. Deze moeten in de lente van 2005 verschijnen. De aparte online-uitvoering van Championship Manager 5 zal vlak na de pc-release via een abbonement beschikbaar zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Gelukkig komt Football Manager volgende maand al. :)

  • FM is die van Sega toch?

  • Jup.    5 november gewoon FM kopen ;)

  • kijn de vorige cm's waren van SI games maar ze werken nu niet meer voor eidos en eidos bezit de naam Championship Manager en SI games werkt nu met SEGA en het spel wordt onder de naam Football manager uitgebracht…dus fans van de vorige cm's stappen nu over op FM denk ik, ik tenminste wel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren