1. Wiskunde Onderzoek én Assassin's Creed

Wiskunde Onderzoek én Assassin's Creed

Hallo Mede-IG’(st)ers!

Ik zit hier met nog slechts tien minuten voordat de bel gaat en ik weer vrij ben om naar huis te gaan… en nog tachtig eindtoetsen moet leren en negentig werkstukken moet maken. Maar ik zit dus in de mediatheek voor wiskunde. Een vak dat ik maar liefst drie keer zeventig minuten per week heb. Wiskunde is altijd zo’n vak geweest waarvan ik nooit heb begrepen (en eigenlijk nog steeds niet begrijp) waarom ik het zo vaak heb. Ach ja, ik heb het net gevraagd aan mijn lerares en ze zei dat het was om je hersenen te ontwikkelen om een bepaald soort denken te stimuleren. Oké.

Nu kreeg ik vorige week maandag te horen dat ik een onderzoek moet houden over een specifiek onderwerp, waarin ik geïnteresseerd ben. Tja, de keuze lag al snel bij games; om precies te zijn Nederlandse gamers. Laat ik nou maar straight to the point komen: ik heb jullie nodig! Willen jullie mijn enquête invullen? Ik heb er maar liefst 75 nodig! Ik zou het ook wel leuk vinden als jullie een beetje eerlijk antwoord geven op de vragen. De enquête is hier te vinden.

Een mooi moment, maar eens om nog iets meer op te schrijven. Sinds een paar dagen heb ik Assassin’s Creed: Director’s Cut Edition. Na ruim een uur lang zoeken naar de ideale toetsenbordcombinatie, had ik hem dan eindelijk gevonden. Ik kan nu eindelijk een beetje normaal springen, sprinten en spr…vechten. Het spel kreeg op IG een 8, waar ik het niet helemaal mee eens ben. Dus misschien als ik een gaatje kan vinden ga ik met mijn zwaard én veer een recensie schrijven over deze game, die ik over twintig minuten, als ik weer lekker thuis ben, ga spelen.

Ik groet u!

Dit artikel delen

Over de auteur