1. Give it to me baby! AHAAAH AHAAAH!!!!

Give it to me baby! AHAAAH AHAAAH!!!!

Al een tijdje geleden kwam ons Jelle tot de conclusie dat Rock Band DLC geweldig is omdat Wonderwall van Oasis naar de game kwam in de vorm van een te betalen nummer. Ik, die Rock Band DLC al een tijdje in de gaten hield, had dit natuurlijk al lang en breed door. Echter is er vandaag iets bekend gemaakt waardoor de Rock Band Downloadable Content voor mij op een nog hoger pitje komt te staan in waardering. Er komen namelijk een aantal nummers van The Offspring naar de game en jawel, ook het geweldige Pretty Fly (For a White Guy)!

Voor wie het nummer niet kent (schaam je!) leg ik even snel het idee van het nummer uit. Een blanke jongen is dé pimp van de stad en dat wordt op enorm grappige toon vertelt door de zanger van The Offspring. Van het eerste zinnetje Gunther Glieben Glauben Globen (wat overigens een zin is die zijn oorsprong kent bij Def Leppard’s Rock of Ages) tot de allerlaatste zin in de song straalt de song een arrogante houding uit tegenover de hiphop maatschappij. En wie kan zich de legendarische lyrics van de gesproken tekst nou niet herinneren?

Ik heb er in ieder geval zin in deze song volop te gaan spelen op Rock Band en ik kan dan ook niet wachten om mee te schreeuwen met zinnen als Give it to me baby! AHAAAH AHAAAH!!! en Un Dos Très Quatro Cinqocinqo Sex. Maar genoeg gezeur over een nummer (ik vind het sowieso al knap als je tot hier hebt zitten lezen) en kijk direct de geniale videoclip hieronder en geniet (en ja, Weird Al Yankovic maakte van dit nummer de geweldige parodie Pretty Fly for a Rabbi).

Dit artikel delen

Over de auteur

Limoenlichtje. Bladibladibla