1. Weer vertraging voor Pacific Assault

Weer vertraging voor Pacific Assault

Medal of Honor: Pacific Assault is wederom uitgesteld. De releasedate stond tot voor kort op 12 november, maar is verzet naar het eerste kwartaal van 2005. Vertegenwoordigers van Electronic Arts hebben dit bekend gemaakt.

Eerder werd de first-person shooter al uitgesteld van september naar november. Toen waren testers en journalisten duidelijk nog niet tevreden met het spel, wat nu de rede is blijft voor alsnog onbekend. Mogelijk is dat Electronic Arts wacht met het spel op de markt te brengen totdat de lancering van Halo 2 en Half-Life 2 zijn geweest.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • ppfff niet zo vreemd die demo was vet bagger

 • GTA SAN ANDREAS RULLEZ!!!!!!!!!!  Medal Of Honor Heeft het niet meer omdat bijna het hele team was opgestapt.  En zo zie je maar (call Of duty is een retepopulaire game);)


 • Huh… Gaat hiet toch over MOHPA op de pc. En niet over GTA SA op voorlopig de PS2.  De demo viel mij ook enigszin tegen. Komt ook omdat ik maar een Geforce 4 heb. Liep op 800x600 pas goed :-). Daar koop je nou een TFT 19"voor. Binnenkort maar eens kijken voor een Geforce6800 voor een redelijk bedrag!!!

 • quote: Maja, het blijft de opvolger van één van de beste PC games ooit.  ik ken tog egt wel betere spellen voor de pc hoor, bijvoorbeeld de sims, AOE 2, CoD, FIFA, de Delta Force serie, en castle wolfenstijn. Nee Medel of honor heb me nooit kunne boeie, het was altijd rechtoe rechtaan.

  Meer zon egte EA game, er was nooit tijd voor een echte goede afronding, kijk maar naar de laatste Medal of honor en dan weet je t

 • Eindelijk, beter uitgesteld dan een incompleet spel, en dit nog es bij EA!

  Kan het product alleen maar beter van worden.

 • lijkt wel of onderhand traditie word bij e.a. om de nieuwe MOH constant uit te stellen, op die manier duurt het dadelijk tot 2005 voordat ze eindelijk dat spel afhebben

 • omg dit bericht gaat over moh pa noobs niet over dat xbox beter is dan ps2 wat helemaal niet zo is maar goed is mijn mening he;)

  ontopic: weer vertraging hmm ach ja meer tijd om te sparen voor betere pc:D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren