1. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Vandaag was de dag dat ik mijn boeken moest inleveren voor school.

De dag van te voren had ik natuurlijk alle boeken netjes op volgorde in mijn tas gezet volgens de ontvangen brief. De volgende dag word ik om 10 uur-ish wakker zonder enkele zorgen en vervolgens ga ik me douchen, ik trek m'n kleren aan en neem mijn tas vol met boeken naar beneden.

Ik doe de televisie aan en zapte een beetje door de zenders heen en deed de t.v uit rond kwart voor 11. Om 11 uur moesten we op school zijn dus ik hoefde me niet te haasten. (Ik weet dat ik dicht bij school woon.)

Na een lange tijd wachten achter de rij lever ik mijn boeken in en fiets met een vriend mee terug naar huis.

Aangekomen bij huis doe ik mijn vest uit (het was veel te warm -_-') en pak wat te drinken.

Om 6 uur gingen we eten en ik ging naar boven naar mijn pc om eventjes te msn-en ofzo.

Iemand op msn vroeg of ik even achter de xbox kwam, hij ging The Orange Box spelen en ik ging even die zwaar irritante quest doen bij Oblivion dat ik weer terug verander in een mens (ik was een door een vampier gebeten...lang verhaal)

Ik probeer guides op internet te zoeken en ik vind een handige guide en ik volg de stappen nauwkeurig. Ik fast-travel (op je map ergens aanklikken en dan kan je travelen naar een plaats zonder die hele pokke eind zelf te lopen) naar een plaatsje voor die vampire-cure, maar bij die fast-travel-laadscherm bleef op het einde vast zitten.

Dat gebeurde wel eens vaker dus ik blame Oblivion voor dat dus ik deed die discding open om het spel opnieuw op te starten, maar hij ging alleen open en het beeld bleef de laadscherm van Oblivion waar hij ''freezede''. Dus ik druk de 360 uit en druk hem vervolgens weer aan en wat zie ik dan...Je raadt het al: RED RING OF DEATH

Op het begin had ik een hysterische psycho-lach en ik drukte de xbox 4/5 keer aan en uit...Maar de 3 lichtjes bleven komen...

Je denkt nu misschien: '' Oh neeeee'', ''alweer een RROD-log'', MAAR HEB MEDELIJDEN VERDOMME! :(

Na 2 jaar lang plezier...Zo maar die 3 rode lichtjes.

WHY TELL ME... WHYYYY?!

Maar ach, het is de Zomervakantie... (poging tot accepteren van RROD)

Maar wat moet ik nu in de avond doen als er niks beters te doen is?

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Dit artikel delen

Over de auteur