1. dyslexie (mischien deel 1)

dyslexie (mischien deel 1)

Word weer gezeur om mijn leeftijd dus weer tijd voor een log. Iedereen kijk naar mijn leeftijd als ik een log schrijf, en dat ik me moet schamen voor mijn Nederlands. Ik hoef me negens voor te schamen als je dyslexie kun je er niks aan doen hoe oud je ook ben.

De volgende zinnen uit eigen belevenis.

Ik heb altijd moeite gehad met lezen en schrijven. Doet de meeste de AVI uit waren zat ik nog in AVI 5.(AVI is een soort lees niveau hoe hoger hoe moeilijke.) met speling kan ik ook al niet mee komen met de klas, daarvoor kwam een oplossing als de klas spelling toets had werd ik apart gezet. Zodat ik alleen met nog iemand de toets kan maken en dan haalde ik altijd een voldoende. (als ik met de klas mee die dan had ik altijd een onvoldoende)

Wat houd dyslexie in. Het is heel simpel het houd in dat de persoon slecht is in talen.

Maar dat hoef niet alleen talen te zijn er is ook een vorm dat je slecht ben met cijfers.

Maar ik heb de vorm met talen. Ik ben met lezen vaak langzamer dan de rest. En maak ook fouten kan over worden hen lezen. Vroeger had ik vaak dat ik moeilijke woorden makkelijk las en makkelijk moeilijk. Met lezen ga ik nu wel goed maar met me speling kan beter en dat weet ik zelf ook maar, ik probeer het wel.

Waarom heb ik weer een log gemaakt.

Nou dat is weer makkelijk ik ben het zat om te horen ben jij 16 of je moet je schamen.

Waarom zal ik me moeten schamen ik ben een van de weinige dyslexie die iets proberen te schrijven. Er zal hier wel wat zijn maar niet veel.

Meer informatie over dyslexie kijkt dan hier of hier

Dit artikel delen

Over de auteur