1. Ik ben over :')

Ik ben over :')

Voor dat je dit verhaal leest moe tje weten dat ik in de 2e zit, en dat ik 14 jaar ben(Blijven zitten in groep 2, _0_), dus ben wel wat jonger dan de meeste hier denk ik :P

Dit verhaal begint 2 weken geleden, vlak voordat de proefwerkweek op mijn school begon(Vossius gymnasium, @ Amsterdam) was het vrijdag 6 juni, één dag voordat het EK Voetbal begon en op de woensdag daarna zou mijn proefwerkweek beginnen tot dinsdag deze week(Op de dag dat Nederland-Roemenië was). Ik stond 5 onvoldoendes en moest het in de pww terugdringen tot maximaal 2. De vakken waren Duits(Hfdst 8+9),Natuurkunde(hfdst 6),Wiskunde(hfdst 7+8),Latijn(Hfdst 1-20),Biologie(hfdst 6). Ook stond ik voor Frans een 5,6 dus het zag er niet rooskleurig uit.

Dus het werden ongelofelijke drukke weken, aangezien ik een echte voetbal-fanaat ben, en alle wedstrijden moe(s)t zien. Dus ik deed nog maar 2 dingen op een dag, Leren en Voetbal kijken.(en ook af en toe even CIV IV spelen ^^).Dus dat werd leren, leren,leren. Uiteindelijk zag ik in dat ik wel eens zou kunnen blijven zitten, wat niet zou mogen, aangezien alle 1e klassers mij haten :).

Ik ben vooral een 'alpha' zoals dat heet, dus talen liggen mij wel, als ik er maar voor leer(Wat het grote probleem is!).Maar goed dat was dus stressen,stressen,stressen,stressen. Uiteindelijk is dit mijn cijferlijst:(Afgerond)

Natuurkunde 5

Wiskunde 5

Tekenen 7

Gym 7

Duits 6

Grieks 7

Latijn 6

Engels 7

Nl 7

Frans 6(5,51!)

Biologie 6

Geschiedenis 7

Aardrijkskunde 6

En misschien nog wel wat die ik nu niet weet, omdat onze school het raarste idee heeft om nog een weekje te wachten om onze rapporten te geven.

3a HERE I COME!!!

Dit artikel delen

Over de auteur