1. Big Boys may Cry

Big Boys may Cry

Volgens mij weet je al waar de weblog over zal gaan en ik vind zelf dat 't zou mogen (dat dudes mogen huilen). Ik bedoel waarom niet?! Als een meisje huilt, wordt je getroost. Als een jongen huilt, wordt die uitgelachen en uitgescholden voor pussy en dan komt een volwassene hem troosten wat de schande nog erger maakt....(in mijn (asshole) buurt tenminste)

Ik geef toe ik huil, maar dan wel als ik 't echt niet meer in kan houden. Doe ik 't wel, dan gaat 't omdat ik errug blij ben of uitermate verdrietig. Vroeger hoorde pijn daar ook bij, maar daar wen je dan wel aan in de jaren ;)

Ik huilde gister nog, omdat ik ruzie met me vriend had. Ik besloot maar om te vertrekken, sinds hij zijn woede nog net in kon houden en ik kon Later toen ik thuis was, belde hij aan en verontschuldigde hij zich. Zoiets had me echt geraakt weetje en ik kon me traantjes niet inhouden :P Ik deed hetzelfde en nu is alles weer goed.

Maarja.. uhmm... ik wil alleen mededelen dat jongens best mogen huilen als ze verdrietig of whatever zijn. Ik vind het uitermate normaal :)

Dit artikel delen

Over de auteur