1. Voetbal geweld

Voetbal geweld

Nu zal je zeggen, voetbal geweld ? Dat is er tot nu toe toch amper geweest tijdens het EK ? Ja hooguit hier en daar en opstootje maar nooit echt dat het dodelijk gevolgen heeft gehad. Niets is minder waar.

BREDA - Een 33-jarige Bredanaar van Turkse afkomst is in de nacht van vrijdag op zaterdag in zijn woonplaats door geweld om het leven gekomen. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.

Ze wil tijdens het sporen- en buurtonderzoek geen verdere mededelingen doen.

Zondag wordt sectie verricht op het lichaam van het slachtoffer.

Schermutseling

Volgens de politie ontstond vrijdagavond rond kwart voor twaalf een schermutseling op het Edisonplein met een onbekend aantal mensen. De man liep zwaargewond een broodjeszaak binnen en vroeg om hulp.

Hij overleed drie kwartier later aan zijn verwondingen. Rond de politieafzetting waren veel geëmotioneerde Turken op de been. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing bestaande uit 25 rechercheurs geformeerd om de zaak op te lossen. De politie kan niet zeggen of het misdrijf iets met het EK voetbal te maken heeft.

Toevallig is dit gebeurt in mijn buurt. Nu staat er dat het niks te maken heeft met het EK voetbal maar dat heeft het wel degelijk. Deze turk had voor een teleurgestelde kroat lekker lopen inwrijfen dat turkije heeft gewonnen. Dit werd hij uiteindelijk zat en heeft hij een mes in zijn nek gestoken waardoor de man is overleden.

Triest dat er toch dode moeten vallen hierdoor..

Dit artikel delen

Over de auteur