1. Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Wie kent Larry nou niet? De stumperige, maar onverschrokken vrouwen versierder maakte furore in de jaren negentig met zijn klassieke avonturenspellen. Na een heleboel hilarische delen en een korte pauze moeten Sierra en Vivendi gedacht hebben dat we wel weer klaar waren voor een spel vol foute humor en seksistische opmerkingen. Deze week organiseert InsideGamer in samenwerking met Vivendi Universal Games Nederland een themaweek omtrent Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude. Wij zijn namelijk niet vies van een beetje geouwehoer in een videospel.

Tijdens de themaweek kijken we onder andere terug op de beruchte serie, we geilen iedereen op met wat beschrijvingen van dé dames in het spel en geven onze mening in de recensie. Bovendien heeft Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude de twijfelachtige eer om in onze allereerste videofeature de hoofdrol te spelen. Via een combinatie van beelden en korte teksten proberen we een verdieping aan te brengen in het spel en nader toe te lichten waar het allemaal om draait.

Over Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

In Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude ben je dit keer niet de welbekende Larry Laffer. Deze keer ben je zijn neef, Larry Lovage. Larry is net zo’n stumper als zijn oom en gaat nogal eens op zijn bek tijdens de zoveelste versiertruc. Dat verandert echter allemaal wanneer er een TV dating-programma de school bezoekt. Nu krijgt Larry de kans om alles te veranderen. Larry wil laten zien dat hij elke dame op de campus voor hem kan laten vallen en zo een legende worden. In het spel volg je hoe Larry dit allemaal voor elkaar wil krijgen.

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude speelt zich af op 25 verschillende locaties die verschillen van de campus tot een kleine stad. Onderhoud een relatie met vijftien vrouwelijke reacties. Maak je eigen conversaties, van grappig tot verleidelijk. Vermaak je met de twaalf types van minispelletjes. De humor in het spel is ongeëvenaard en nog het best te vergelijken met de bekende high school-komedie’s zoals American Pie. Het spel is verkrijgbaar voor PlayStation 2, Xbox en PC.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Hee, dat is een leuke themaweek. Ik kijk uit naar de terugblik op de klassiekers!

 • k2 zei:"Hee, dat is een leuke themaweek. Ik kijk uit naar de terugblik op de klassiekers!"

  –> komop zeg… met dit wannabe spel zeker…. je doet het goed, of NIET…

 • Wedde deze game owned !

 • Kom op zeg.. Heb vroeger al deze games gespeeld en de humor was van ongekend niveau. Dus als je niet weet waar je over praat…

 • het ziet er wel leuk uit…maar of het een goed spel is…

 • Fightclub. Ja die spellen hebben hier ook lekker mee te maken –''.

 • Mensen, het is een best kansloos spel ja, maar er zit wel humor in :D

 • volgens mij slaagt dit spel echt niet en houden alleen de sexfanaten hier van

  Of mensen met een gevoel voor humor. Als je echt denkt dat deze serie in de eerste plaats om sex draait zit je er goed naast.

 • Er komt ook een speciale Mature version, lekker lekker ;)

  Ik kan de humor wel waarderen in de game..

 • Vroeger kon ik dit spel wel waarderen. Een soort van point click systeem. Moest eerst een paar vragen beantwoorden om te bewijzen of je meerderjarig was. Een beetje suf want vragen gingen grotendeels over Amerikaanse gebeurtenissen. Moest spel gewoon zien als erotische slapstick. Maar ik denk dat dit spel voor een grotere groep gemaakt is en dat er hoop dingen eruit gehaald zijn om het niet te erg te maken. Censuur:-)

 • ik koop m alleen als je blote chicks ziet

 • wat een vieze mannetjes zijn jullie toch ik koop hem gewoon voor de humor

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren